Рішення виконавчого комітету  "Про встановлення лімітів споживання енергоносіїв і кому..."  № 603 від 20.12.2007р. 
Документ №603 від 20.12.2007р. Чинний
        

 
Проєкти документа

Проєктів немає

 
Пов'язані документи

Пов'язаних документів немає

 
Історія документа

Історії немає

 
Публікації документа

24.12.2007



УКРАЇНА
 
ІВАНО-ФРАНКІВСЬКА МІСЬКА РАДА
ІВАНО-ФРАНКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ
 
РІШЕННЯ
 
від 20.12.2007р.  № 603
м.Івано-Франківськ
 


Про встановлення лімітів споживання енергоносіїв і комунальних послуг в бюджетних установах та організаціях



На виконання Законів України “Про енергозбереження” та «Про Державний бюджет», Основних напрямів державної політики в сфері забезпечення енергетичної безпеки України, керуючись методичним положенням “Міжгалузеві норми споживання електричної та теплової енергії для установ і організацій бюджетної сфери України”, фактичним використанням енергоносіїв та комунальних послуг за 1999-2007 р.р. установами та організаціями, що фінансуються з міського бюджету, виконком міської ради


вирішив:


1. Установити на 2008 рік установам та організаціям, що фінансуються з міського бюджету ліміти споживання тепло-, енергоносіїв і комунальних послуг згідно з додатками 1-5.

Ліміти споживання енергоносіїв і комунальних послуг встановлюються тільки для забезпечення діяльності бюджетних установ та організацій і не регламентують обсягів споживання розміщених на їх території орендарів чи інших споживачів. 

2. Управлінню освіти і науки (М.Верес), Управлінню культури (М.Петрик), управлінню у справах сім’ї, молодіжної та гендерної політики (В.Соловйов), Управлінню праці та соціального захисту населення (І.Оробець) виконавчого комітету міської ради, Центральній  міській  клінічній  лікарні (Т.Масляк) на базі встановлених лімітів розробити місячні обсяги споживання енергоносіїв та комунальних послуг і своїми наказами довести їх до підпорядкованих їм закладів і установ.

3. Щомісячно, до 10 числа наступного за звітним місяцем, відповідальним за енергозбереження у вказаних управліннях надавати у відділ енергозбереження та комунальних підприємств  звіти про фактичне використання енергоносіїв і комунальних послуг, завізовані  відповідальними за енергозбереження в управліннях і головними бухгалтерами. У разі зверхлімітного споживання до звітів додавати пояснюючу записку і план заходів для забезпечення виконання встановлених лімітів.        

4. Персональну відповідальність за дотриманням  установлених лімітів несуть керівники управлінь.

5. Контроль за виконанням рішення покласти на заступників міського голови відповідно до розподілу обов’язків.



Міський голова                                                                      Віктор Анушкевичус



Додатки:



2011-2024 © Всі права застережено.