Рішення виконавчого комітету  "Про тарифи на послуги водопостачання та водовідведення..."  № 508 від 16.10.2007р. 
Документ №508 від 16.10.2007р. Чинний
        

 
Проєкти документа

Проєктів немає

 
Пов'язані документи

Пов'язаних документів немає

 
Історія документа

Історії немає

 
Публікації документа

20.10.2007



УКРАЇНА
 
ІВАНО-ФРАНКІВСЬКА МІСЬКА РАДА
ІВАНО-ФРАНКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ
 
РІШЕННЯ
 
від 16.10.2007р.  № 508
м.Івано-Франківськ
 


Про тарифи на послуги водопостачання та водовідведення



       На підставі статтей 7, 30-32  Закону України “Про житлово-комунальні послуги” та статті 28 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, для забезпечення відшкодування тарифами повної вартості послуг водопостачання та водовідведення, створення умов для реконструкції основних фондів та підтримання їх в належному стані, для забезпечення 100-відсоткового розрахунку за електроенергію, податки та збори  і виплати заробітної плати, виконавчий комітет міської ради


в и р і ш и в :


1. Встановити тарифи на послуги водопостачання і водовідведення  на рівні економічно обґрунтованих планових витрат на їх виробництво (висновки Державної інспекції з контролю за цінами в Івано-Франківській області від 27.08.2007р. №№30, 31) та рентабельністю 3 відсотки в таких розмірах:

– водопостачання:

для населення - 1,29 грн. /м куб. (без податку на додану вартість)

– водовідведення:

для населення – 0,86 грн. /м куб. (без податку на додану вартість)


2.Визначити як базові для розрахунків за надані послуги з водопостачання та водовідведення тарифи, затверджені п.1 цього рішення та затвердити структуру базових тарифів на  водопостачання та водовідведення  згідно з додатком 1.


  1. Затвердити формули коригування тарифів для розрахунку з населенням  за послуги  водопостачання та водовідведення, виходячи з фактичних даних на кінець місяця у відповідності до зміни цін на енергоносії, амортизаційних відрахувань, розміру мінімальної заробітної плати та відрахувань на неї,  затверджених у встановленому порядку, згідно з додатком 2.


  1. Затвердити такий порядок коригування тарифів на послуги водопостачання та водовідведення у зв’язку із зміною показників, визначених п.3 даного рішення:

- виконавець послуг водопостачання та водовідведення до початку наступного місяця ( не пізніше 20 числа поточного місяця) виходячи із зміни складових собівартості послуг (мінімальний розмір заробітної плати, ціни на енергоносії, амортизаційні відрахування) подає розрахунки скоригованих тарифів на комунальні послуги на погодження управліннями економічного та інтеграційного розвитку та житлово-комунального господарства міськвиконкому, які не пізніше 27 числа поточного місяця мають прийняти рішення про погодження чи відхилення поданих розрахунків;

    • у разі погодження скориговані тарифи підлягають винесенню на розгляд виконавчого комітету Івано-Франківської міської ради  із зазначенням причин зміни тарифів та  обґрунтування цих змін, а також процедурі оприлюднення відповідно до вимог ст.11 Закону України “Про житлово-комунальні послуги”;

- у випадку погодження виконавчим комітетом Івано-Франківської міської ради скориговані тарифи на водопостачання та водовідведення  публікуються в газеті “Західний кур’єр”.


5. Вважати таким, що втратило чинність рішення міськвиконкому від 31.05.2007 року №166 “Про тарифи на послуги водопостачання та водовідведення “(із змінами та доповненнями).

6. Дане рішення погодити з Івано-Франківським територіальним відділенням Антимонопольного комітету України в установленому законодавством порядку.

       

7. Опублікувати рішення в газеті “Західний кур’єр” та ввести його в дію з 01.12.2007р.


8. Контроль за виконанням рішення покласти на заступників міського голови З. Федорук та О. Дерев’янка.



Міський голова                                                                Віктор Анушкевичус



Додатки:



2011-2024 © Всі права застережено.