Рішення виконавчого комітету  "Про виконання Програми економічного і соціального розви..."  № 511 від 22.01.2007р. 
Документ №511 від 22.01.2007р. Чинний
        

 
Проєкти документа

Проєктів немає

 
Пов'язані документи

Пов'язаних документів немає

 
Історія документа

Історії немає

 
Публікації документа

26.01.2007



УКРАЇНА
 
ІВАНО-ФРАНКІВСЬКА МІСЬКА РАДА
ІВАНО-ФРАНКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ
 
РІШЕННЯ
 
від 22.01.2007р.  № 511
м.Івано-Франківськ
 


Про виконання Програми економічного і соціального розвитку міста за 9 місяців 2007 року



Розглянувши інформацію про виконання Програми економічного і соціального розвитку м.Івано-Франківська за 9 місяців 2007 року, виконавчий комітет міської ради


в и р і ш и в:


  1. Інформацію про виконання Програми економічного і соціального розвитку міста за 9 місяців 2007 року взяти до відома (додається).
  2. Фінансовому управлінню (В.Сусаніна) провести відповідну організаційну роботу з головними розпорядниками коштів при формуванні міського бюджету на 2008 рік у відповідності до бюджетної резолюції.
  3. Фінансовому управлінню (В.Сусаніна), управлінню економічного та інтеграційного розвитку (Б.Білик), головним розпорядникам коштів забезпечити використання коштів бюджету розвитку, фонду соціально-економічного розвитку після їх перерозподілу за підсумками 9 місяців 2007 року.
  4. Управлінню економічного та інтеграційного розвитку (Б.Білик):
    1. Спільно з управліннями та відділами виконавчого комітету міської ради розробити та внести в грудні п.р. на розгляд виконавчого комітету міської ради пріоритетні напрямки діяльності виконавчого комітету міської ради на 2008 рік.
    2. Спільно з управлінням житлово-комунального господарства (П.Косюк) з метою вчасних розрахунків за енергоносії та недопущення росту різниці в тарифах, до кінця року переглянути тарифи на послуги теплопостачання і подати їх на розгляд виконавчого комітету міської ради.
  1. Відділу промисловості управління економічного та інтеграційного розвитку (Н.Карабін) з метою залучення інвестицій та налагодження ділових партнерських стосунків з промисловими підприємствами м. Івано-Франківська: 
    1. В грудні 2007 року провести  навчальний семінар для керівників промислових підприємств міста «Інтернет-маркетинг».
    2. Сформувати і постійно оновлювати банк інвестиційних та інноваційних проектів і перспективних бізнес-пропозицій. Налагодити контакти з Карпатським регіональним центром інноваційного розвитку (м.Ужгород) з метою реєстрації інноваційних проектів промислових підприємств.
  1. Управлінню праці та соціального захисту населення (І.Оробець), управлінню економічного та інтеграційного розвитку (Б.Білик) вжити додаткових заходів щодо істотного зменшення заборгованості із виплати заробітної плати на економічно активних підприємствах міста та недопущення затримок із виплати поточної заробітної плати.
  2. Управлінню житлово-комунального господарства (П.Косюк) до кінця року:
    1. Забезпечити в повному обсязі освоєння коштів субвенції державного бюджету та співфінансування міського бюджету на виконання заходів з енергозбереження, з попередження аварій і запобігання техногенним катастрофам у житлово-комунальному господарстві та інших аварійних об’єктах комунальної власності, в тому числі на ремонт і реконструкцію теплових мереж і котелень, на виконання проектів, спрямованих на соціально-економічний розвиток міста.
    2. Підготувати матеріали про реформування системи послуг з утримання будинків і споруд та прибудинкових територій з метою організації ефективного управління, розподілу функцій замовника та виробника житлово-комунальних послуг, поглиблення демонополізації, створення конкурентного середовища на ринку житлово-комунальних послуг, як наслідок, забезпечити погашення боргів минулих років до державних фондів.
    3. Розробити Програму стимулювання створення об’єднання співвласників багатоквартирних будинків (ОСББ) та керуючих (управлінських) компаній у житловій сфері міста з метою передачі впродовж 3-х років 70% житлового фонду на баланс ОСББ.
  3. Відділу економічного аналізу та стратегічного планування управління економічного та інтеграційного розвитку (Л.Степаняк) спільно з сільськими головами сіл, що входять до території Івано-Франківської міської ради, та Комітетом з розробки стратегічного плану розвитку сіл в грудні ц.р. внести на розгляд сесій сільських рад проекти Стратегічних планів розвитку сіл, що входять до Івано-Франківської міської ради.
  4. Управлінню архітектури і містобудування (І.Гаркот), міському управлінню земельних ресурсів (М.Семанишин), відділу землеустрою (Д.Піщак) до 25.12.2007р. надати пропозиції та визначитись з пріоритетними напрямками створення геоінформаційної системи міста для розробки технічного завдання ГІС.
  5. Відділу енергозбереження та комунальних підприємств управління економічного та інтеграційного розвитку (М.Мельникович):
    1. Забезпечити моніторинг реалізації енергоощадного проекту "Інноваційне впровадження модернізованої схеми оптимального використання енергоносіїв в системі теплопостачання" на ДМП "Івано-Франківськтеплокомуненерго". Про його виконання проінформувати до кінця року на оперативній нараді у міського голови.

10.2. До кінця року забезпечити контроль за діяльністю та аналіз фінансового стану підприємств, установ, організацій, що перебувають у повній та частковій комунальній власності територіальної громади міста.

  1. Відділу міжнародних зв’язків управління економічного та інтеграційного розвитку (О.Шийчук):
    1. До 26 листопада завершити розробку Стратегії транскордонної співпраці між містами Люблін, Луцьк, Львів, Івано-Франківськ.
    2. До 1 грудня 2007р. підготувати подання у Парламентську Асамблею Ради Європи на нагородження м. Івано-Франківська Почесним прапором.
    3. До 20 грудня 2007р. провести Інтернет-опитування щодо ставлення громади міста до інтеграційних процесів.
    4. До кінця 2007 року розробити та видати календар "Івано-Франківськ у 2008 році".
    5. До кінця 2007р. підготувати проект «Вдосконалення екологічного менеджменту через систему роздільного збору твердих побутових відходів в м. Івано-Франківську та регіоні (Україна) з урахуванням досвіду м. Бая Маре, Марамуреш» (Румунія) в рамках Програми сусідства "Румунія-Україна".
  1. Відділу підтримки та розвитку підприємництва управління економічного та інтеграційного розвитку (Н.Кобильчак):
    1. До кінця року забезпечити реалізацію програми ПРООН щодо фінансово-кредитної підтримки суб’єктів малого підприємництва.
    2. Підготувати в грудні п.р. на засідання виконавчого комітету міської ради проект рішення про механізм демонтування гральних автоматів, які функціонують в окремих приміщеннях без ліцензії та (або) торгових патентів.
  2. Відділу туризму управління економічного та інтеграційного розвитку (В.Устинський) до 1 грудня 2007р. розробити заходи з підготовки туристичних фірм міста до роботи в зимовий період.
  3. Управлінню капітального будівництва (В.Ковальчук), управлінню житлово-комунального господарства (П.Косюк) до 1 квітня 2008 року завершити виготовлення проектно-кошторисної документації по об’єктах, які включені в середньострокову програму соціально-економічного розвитку області на 2007-2011 роки.
  4. Управлінню торгівлі (І.Витриховський):
    1. Проводити щотижневий моніторинг цін та здійснювати контроль щодо встановлення для СПД граничних торговельних надбавок на основні групи продовольчих товарів в торговій мережі міста.
    2. Спільно з Державною податковою інспекцією в м.Івано-Франківську (М.Шкурашівський) активізувати роботу щодо зменшення до кінця року кількості збиткових підприємств в сфері торгівлі шляхом заслуховування на робочих групах, співбесід, застосування адмінстягнень та ін. заходів.
  5. Відділу землеустрою (Д.Піщак), Фонду комунальної власності територіальної громади міста (М.Юсип) у січні 2008 року підготувати на засідання виконавчого комітету міської ради інформацію про стан оплати за оренду землі та комунального майна у 2007 році.
  6. Відділу землеустрою (Д.Піщак) до 1 квітня 2008 року завершити роботу щодо створення комунального підприємства "Земельно-кадастровий центр".
  7. Відділу патронатної служби (О.Ковальчук) спільно з управлінням економічного та інтеграційного розвитку (Б.Білик) висвітлити в ЗМІ хід виконання програми економічного і соціального розвитку міста та пріоритетних напрямків діяльності виконавчого комітету міської ради за 9 місяців 2007 року.
  8. Контроль за виконанням рішення покласти на заступників міського голови відповідно до розподілу посадових обов’язків.



Міський голова                                                                Віктор Анушкевичус



Додатки:



2011-2024 © Всі права застережено.