Рішення виконавчого комітету  "Про виплату заборгованої заробітної плати по економічно..."  № 517 від 22.11.2007р. 
Документ №517 від 22.11.2007р. Чинний
        

 
Проєкти документа

Проєктів немає

 
Пов'язані документи

Пов'язаних документів немає

 
Історія документа

Історії немає

 
Публікації документа

26.11.2007



УКРАЇНА
 
ІВАНО-ФРАНКІВСЬКА МІСЬКА РАДА
ІВАНО-ФРАНКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ
 
РІШЕННЯ
 
від 22.11.2007р.  № 517
м.Івано-Франківськ
 


Про виплату заборгованої заробітної плати по економічно-активних підприємствах міста


Заслухавши інформацію управління праці та соціального захисту населення міськвиконкому про виплату заборгованої заробітної плати по економічно-активних підприємствах міста виконавчий комітет міської ради


в и р і ш и в :


1. Інформацію управління праці та соціального захисту населення міськвиконкому про  виплату заборгованої заробітної плати по економічно-активних підприємствах міста  взяти до відома (додається).

2. У зв’язку з наявністю заборгованості з виплати заробітної плати, керівникам  підприємств та організацій ТзОВ “Ітерком” (М.Подвійний), ТзОВ “Пластбуд” (Т.Кучірка), Івано-Франківський гірський пошуково-рятувальний загін (О.Ковтун), ПДП “Спецгеологорозвідка” (М.Бирчак)  вжити дієвих заходів щодо остаточного  погашення боргів із заробітної плати до 01.01.2008року.

3. Голові ліквідаційної комісії КП “Муніципальні ринки міста” (І.Ляхович)  вжити невідкладні заходи щодо завершення погашення боргів із заробітної плати перед звільненими працівниками до 01.01.2008 року.

4. Начальнику управління економічного та інтеграційного розвитку (Б.Білик) підготовити  звернення  до керівництва Івано-Франківської обласної ради  з приводу погашення заборгованості по заробітній платі працівникам МО “Елегія” до кінця поточного року. 

5. На виконання доручення Президента України  від 24.05.2006р №1-1/532 та окремого доручення заступника голови облдержадміністрації від 07.06.2006р  керівникам економічно-активних підприємств-боржників міста щочетверга  (до 12 години дня в обов”язковому порядку письмово)  інформувати управління праці та соціального захисту населення міськвиконкому про стан погашення  заборгованості із заробітної плати.

6. Контроль за виконанням  рішення покласти на заступника міського голови  З.Федорук.



Міський  голова                                                           Віктор Анушкевичус



Додатки:



2011-2024 © Всі права застережено.