Рішення виконавчого комітету  "Про встановлення тарифів за комунальні послуги для прив..."  № 532 від 22.11.2007р. 
Документ №532 від 22.11.2007р. Чинний
        

 
Проєкти документа

Проєктів немає

 
Пов'язані документи

Пов'язаних документів немає

 
Історія документа

Історії немає

 
Публікації документа

26.11.2007



УКРАЇНА
 
ІВАНО-ФРАНКІВСЬКА МІСЬКА РАДА
ІВАНО-ФРАНКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ
 
РІШЕННЯ
 
від 22.11.2007р.  № 532
м.Івано-Франківськ
 


Про встановлення тарифів за комунальні послуги для приватних шкіл


Заслухавши інформацію начальника управління освіти і науки виконавчого комітету Івано-Франківської міської ради про різницю тарифів за комунальні послуги, що встановлені для приватних шкіл і закладів освіти комунальної форми власності, накладення штрафних санкцій на приватну школу “Перша ластівка” у зв’язку із заборгованістю за теплоносії та з метою реалізації Програми “Підтримки та розвитку приватних загальноосвітніх шкіл міста Івано-Франківська”, затвердженої XIX сесією Івано-Франківської міської ради п’ятого демократичного скликання від 29.08.2007р., виконавчий комітет Івано-Франківської міської ради


в и р і ш и в:


  1. ДМП “Івано-Фрнаківськтеплокомуненерго”, враховуючи те, що приватні школи виконують делеговану державою функцію “освіта” і частково фінансуються з міського бюджету:

1.1. Рекомендувати ДМП “Івано-Франківськтеплокомуненерго” скасувати штрафні пені, що складають 26 тисяч 322 грн. 88 копійок (рішення суду за справою 3/184 від 23.10.2007р.), накладені на приватну школу “Перша ластівка” у зв’язку із заборгованістю за теплоносії.

1.2. Застосувати тарифи за комунальні послуги для приватних шкіл на рівні закладів освіти комунальної форми власності.


  1. Фінансовому управлінню виконкому міської ради (В.Сусаніна) забезпечити своєчасне фінансування приватних шкіл міста згідно з нормативами бюджетної забезпечуваності.


  1. Управлінню освіти і науки виконкому міської ради (М.Верес) контролювати використання бюджетних коштів приватними школами.
  2. Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів міської ради В.Кімаковича.



Міський голова                                                                Віктор Анушкевичус



2011-2024 © Всі права застережено.