Рішення виконавчого комітету  "Про виготовлення проектно-кошторисної документації на с..."  № 553 від 29.11.2007р. 
Документ №553 від 29.11.2007р. Чинний
        

 
Проєкти документа

Проєктів немає

 
Пов'язані документи

Пов'язаних документів немає

 
Історія документа

Історії немає

 
Публікації документа

03.12.2007



УКРАЇНА
 
ІВАНО-ФРАНКІВСЬКА МІСЬКА РАДА
ІВАНО-ФРАНКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ
 
РІШЕННЯ
 
від 29.11.2007р.  № 553
м.Івано-Франківськ
 


Про виготовлення проектно-кошторисної документації на спорудження пам’ятника Степану Бандері на Європейській площі в м. Івано-Франківську


Зважаючи на відгуки і рекомендації містобудівної ради та громадських обговорень щодо проведення конкурсу на виконання ескізного проекту розміщення пам’ятника Степану Бандері на Європейській площі, який був проведений на підставі розпорядження  міського голови  від  25.06.2007 р. № 369-р, виконавчий комітет міської ради

в и р і ш и в:


1. Визначити преможцем конкурсу на виконання ескізних проектів пам’ятника Степану  Бандері на Європейській площі авторський колектив ТзОВ “Ательє архітектури”.


2. Управлінню капітального будівництва виконавчого комітету міської ради (В. Ковальчук) виступити замовником на виготовлення проектно-кошторисної документації на спорудження пам’ятника Степану Бандері.


3. Фінансовому управлінню виконавчого комітету міської ради (В. Сусаніна) здійснити фінансування видатків, пов’язаних з виконанням ескізних пропозицій та проектно-кошторисної документації на спорудження пам’ятника Степану Бандер на Європейській площі.


4. Контроль за виконанням даного рішення покласти на першого заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів міської  ради В.Швадчака.



Міський голова                                                        Віктор Анушкевичус



2011-2024 © Всі права застережено.