Рішення виконавчого комітету  "Про роботу громадського формування з охорони громадсько..."  № 592 від 20.12.2007р. 
Документ №592 від 20.12.2007р. Чинний
        

 
Проєкти документа

Проєктів немає

 
Пов'язані документи

Пов'язаних документів немає

 
Історія документа

Історії немає

 
Публікації документа

24.12.2007



УКРАЇНА
 
ІВАНО-ФРАНКІВСЬКА МІСЬКА РАДА
ІВАНО-ФРАНКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ
 
РІШЕННЯ
 
від 20.12.2007р.  № 592
м.Івано-Франківськ
 


Про роботу громадського формування з охорони громадського порядку м. Івано-Франківська “Штаб”



Заслухавши та обговоривши інформацію П.Павлюка про роботу громадського формування з охорони  громадського порядку м. Івано-Франківська “Штаб”, виконавчий комітет міської ради


в и р і ш и в:


       1. Інформацію про роботу громадського формування з охорони громадського порядку м. Івано-Франківська “Штаб” взяти до відома.

2. З метою забезпечення належного порядку в місті та збереження комунальної власності територіальної громади начальникам відділу з  питань діяльності правоохоронних органів, оборонної та мобілізаційної роботи Б.Маланюку, управління торгівлі І.Витриховському спільно з начальником міського відділу УМВС України в області В.Феликом координувати роботу підрозділів міліції, громадських формувань з охорони громадського порядку.

       3. Начальнику громадського формування з охорони  громадського порядку м.Івано-Франківська “Штаб” П.Павлюку провести паспортизацію діючих громадських формувань з охорони громадського порядку, подати пропозиції щодо зняття з реєстрації громадських формувань, які не  діють, підвищити ефективність діючих.

       4. Начальникам міського відділу УМВС України в області В.Фелику та громадського формування з охорони  громадського порядку м. Івано-Франківська “Штаб” П.Павлюку постійно проводити навчання членів громадських формувань, зобов’язати дільничних  інспекторів міліції спільно з начальниками ГПОП проводити щоденно інструктаж громадських помічників.

5. Начальнику управління житлово-комунального господарства виконкому міської ради П.Косюку провести  ремонт приміщень ГПОП № 6 (вул.Профспілкова,3) та №8 (вул. Будівельників,4).

       6.  Сільським головам  сіл Вовчинець М.Назару та Угорники Л. Атаманчук подати кандидатури на посади начальників громадських пунктів з охорони громадського порядку.

7. Начальнику міського відділу УМВС України в області В.Фелику покращити роботу підрозділів міліції з недопущення стихійної торгівлі на вулицях міста, регулярно проводити рейди з її ліквідації, залучаючи громадські формування з охорони громадського порядку, засоби масової інформації та складати протоколи на керівників ринків за торгівлю на прилеглій до ринків території.

       8. Контроль за виконанням рішення покласти на керуючого справами виконкому міської ради А.Лиса.



Міський голова                                                        Віктор Анушкевичус



2011-2024 © Всі права застережено.