Розпорядження міського голови  "Про надання погодження на проведення ярмарку..."  № 425-р від 19.10.2018р. 
Документ №425-р від 19.10.2018р. Чинний
        

 
Проєкти документа

Проєктів немає

 
Пов'язані документи

Пов'язаних документів немає

 
Історія документа

Історії немає

 
Публікації документа

23.10.2018



УКРАЇНА
 
МІСТО ІВАНО-ФРАНКІВСЬК
РОЗПОРЯДЖЕННЯ
міського голови
 
від 19.10.2018р.  № 425-р
 


Про надання погодження на проведення ярмарку


       Керуючись Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», рішенням виконавчого комітету Івано-Франківської міської ради від 04.08.2016 року № 529 «Про затвердження Положення про дрібнороздрібну торгівлю, надання послуг у сфері розваг та проведення ярмарок на території м. Івано-Франківська», з метою сприяння забезпечення населення міста товарами народного споживання належної якості за доступними цінами, популяризації продукції місцевого товаровиробника:



1.Надати погодження суб’єкту господарської діяльності щодо здійснення підготовки та проведення ярмарку «Станіславська осінь» з 19 по 21 жовтня 2018 року (3 дні), в рамках якого розмістити 50 однотипних палаток на площі Ринок.


2. Відповідно до п.9.9. Положення про дрібнороздрібну торгівлю, надання послуг у сфері розваг та проведення ярмарок на території м. Івано-Франківська  за проведення ярмарку розпорядник вносить до місцевого бюджету плату єдиним платежем в сумі 11169,00 грн.


3. Суб’єкту господарської діяльності:


3.1. Укласти договір про організацію та проведення ярмарку з виконавчим комітетом міської ради та дотримуватися вимог Положення про дрібнороздрібну торгівлю, надання послуг у сфері розваг та проведення ярмарок на території м. Івано-Франківська.

3.2. З метою дотримання вимог до безпечності та якості харчових продуктів звернутись в Івано-Франківське міське управління Головного управління Держпродспоживслужби в Івано-Франківській області для отримання відповідного погодження.


3.3. Забезпечити належний санітарний та протипожежний стан території.


3.4. Здійснити заходи щодо взаємодії з органами, що забезпечують охорону громадського порядку, у місці проведення ярмарку.


3.5. Забезпечити оснащення місця проведення ярмарку контейнерами для сміття, своєчасне прибирання прилеглої території та вивезення сміття після завершення ярмарку.


4. Контроль за виконанням даного розпорядження покласти на заступника міського голови Богдана Білика.






Перший заступник

міського голови                                                                                Микола Вітенко



2011-2024 © Всі права застережено.