Розпорядження міського голови  "Про затвердження нового складу комісії з інвентаризації..."  № 22-р від 20.01.2016р. 
Документ №22-р від 20.01.2016р. Втратив чинність
        

 
Проєкти документа

Проєктів немає

 
Пов'язані документи

Розпорядження міського голови  Про затвердження нового складу комісії з інвентаризації заборгованості з орендної плати за оренду об'єктів комунальної власності міста
Розпорядження міського голови  №64-р від 19.02.2015р. Втратив чинність
Розпорядження міського голови  Про втрату чинності розпорядження міського голови від 20.01.2016 року №22-р
Розпорядження міського голови  №902-р від 28.12.2016р. Чинний

 
Історія документа

28.12.2016p. - Втрата чинності

 
Публікації документа

24.01.2016



УКРАЇНА
 
МІСТО ІВАНО-ФРАНКІВСЬК
РОЗПОРЯДЖЕННЯ
міського голови
 
від 20.01.2016р.  № 22-р
 


Про затвердження нового складу комісії з інвентаризації заборгованості за оренду об'єктів комунальної власності територіальної громади м.Івано-Франківська



З метою оперативного вирішення  питань, пов'язаних із списанням безнадійної заборгованості з орендної плати, пені, неустойки та витрат за вчинення виконавчих написів нотаріуса, які рахуються за юридичними і фізичними особами за оренду об'єктів комунальної власності територіальної громади м. Івано-Франківська, керуючись Законом України “Про місцеве самоврядування в Україні” та враховуючи те, що в структурних підрозділах виконавчого комітету міської ради відбулися кадрові зміни:


1. Затвердити новий склад комісії з інвентаризації заборгованості за оренду об'єктів комунальної власності територіальної громади м. Івано-Франківська (додається).

2. Зобов'язати комісію з інвентаризації заборгованості за оренду об’єктів комунальної власності територіальної громади м. Івано-Франківська по мірі необхідності розглядати на засіданні комісії стан заборгованості з орендної плати, пені, 3 % річних, інфляційних збитків, неустойки та витрат на вчинення виконавчих написів нотаріуса, що рахується за оренду об'єктів комунальної власності територіальної громади м. Івано-Франківська, та за результатами розгляду подавати відповідні пропозиції на засідання виконавчого комітету міської ради з метою вжиття заходів щодо її списання відповідно до вимог чинного законодавства.

3. Вважати таким, що втратило чинність, розпорядження міського голови від 19.02.15 № 64-р “Про затвердження нового складу комісії з інвентаризації заборгованості з орендної плати за оренду об'єктів комунальної власності міста”.

4. Контроль за виконанням цього розпорядження покласти на заступника міського голови Богдана Білика.



Міський голова                                                                                Руслан Марцінків



Додатки:



2011-2024 © Всі права застережено.