Рішення виконавчого комітету  "Про надання статусу дитини, яка постраждала внаслідок в..."  № 1279 від 29.11.2018р. 
Документ №1279 від 29.11.2018р. Чинний
        

 
Проєкти документа

Проєктів немає

 
Пов'язані документи

Пов'язаних документів немає

 
Історія документа

Історії немає

 
Публікації документа

03.12.2018



УКРАЇНА
 
ІВАНО-ФРАНКІВСЬКА МІСЬКА РАДА
ІВАНО-ФРАНКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ
 
РІШЕННЯ
 
від 29.11.2018р.  № 1279
м.Івано-Франківськ
 

Про надання статусу дитини, яка постраждала внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів


Відповідно до ст.30-1 Закону України «Про охорону дитинства», ст.1 Закону України «Про забезпечення прав і свобод внутрішньо переміщених осіб», постанови Кабінету Міністрів України від 24.09.2008р. № 866 «Питання діяльності органів опіки та піклування, пов’язаної із захистом прав дитини», Порядку надання статусу дитини, яка постраждала внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів, затвердженим постановою Кабінету Міністрів України від 05.04.2017р. №268 зі змінами, внесеними постановою Кабінету Міністрів України від 11.04.2018р. №301, керуючись ст.34 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», враховуючи рекомендації комісії з питань захисту прав дитини від 16.11.2018р. (протокол № 16), виконавчий комітет міської ради


вирішив:


1. Надати малолітній _____, ___ року народження, (свідоцтво про народження серія ___ №___ від ___ р., видане відділом державної реєстрації актів цивільного стану Ленінського районного управління юстиції у м. Донецьку), яка проживає у квартирі __ на вул.__ , __, в м. Івано-Франківську, статус дитини яка, постраждала внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів та зазнала психологічного насильства на підставі довідки Департаменту соціальної політики виконавчого комітету Івано-Франківської міської ради від 12.11.2018 року № ___  «Про взяття на облік внутрішньо переміщеної особи» та висновку оцінки потреб від 22.10.2018 року., складеного Міським центром соціальних служб для  сім’ї, дітей  та молоді.

2. Надати неповнолітньому ____, __ року народження, (свідоцтво про народження серія __ № __ від ___ р., видане міським відділом державної реєстрації актів цивільного стану Горлівського міського управління юстиції у Донецькій області), який проживає у квартирі __ на вул.Довгій, __, в м.Івано-Франківську, статус дитини, яка постраждала внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів та зазнала психологічного насильства на підставі довідки Департаменту соціальної політики виконавчого комітету Івано-Франківської міської ради  від 12.04.2018 року №__ «Про взяття  на облік внутрішньо переміщеної особи» та висновку оцінки потреб від 30.10.2018р., складеного Міським центром соціальних служб для сім’ї, дітей  та молоді.

3. Надати неповнолітній ____, ___ року народження, (свідоцтво про народження серія __ №___ від ___ р., видане міським відділом державної реєстрації актів цивільного стану Горлівського міського управління юстиції у Донецькій області;) яка проживає у квартирі __ на вул.Довгій, __, в м.Івано-Франківську, статус дитини, яка постраждала внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів та зазнала психологічного насильства на підставі довідки Департаменту соціальної політики виконавчого комітету Івано-Франківської міської ради  від 12.04.2018 року №___ «Про взяття  на облік внутрішньо переміщеної особи» та висновку оцінки потреб від 30.10.2018р., складеного Міським центром соціальних служб для  сім’ї, дітей  та молоді.

4. Надати неповнолітній ___, __ року народження, (свідоцтво про народження серія __ №__ від ___ р., видане відділом реєстрації актів громадянського стану Ленінського районного управління юстиції                       м. Донецька, паспорт громадянина України №__, виданий ___ року              Івано-Франківським МВ УДМС в Івано-Франківській області), яка проживає у квартирі __ на вул. Івасюка, __, в м. Івано-Франківську, статус дитини яка, постраждала внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів та зазнала психологічного насильства на підставі довідки Департаменту соціальної політики виконавчого комітету Івано-Франківської міської ради від 12.11.2018 року № __ «Про взяття на облік внутрішньо переміщеної особи» та висновку оцінки потреб від 22.10.2018 року., складеного Міським центром соціальних служб для  сім’ї, дітей  та молоді.

5. Надати малолітньому ____, ___ року народження (свідоцтво про народження серія __ №___, видане ___ р. відділом реєстрації актів цивільного стану Петровського районного управління юстиції у                          м. Донецьку Донецької області), який проживає за адресою: м. Івано-Франківськ, площа ___, будинок__, квартира__, статус дитини, яка постраждала внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів та зазнала психологічного насильства на підставі довідки Департаменту соціальної політики виконавчого комітету Івано-Франківської міської ради про взяття на облік внутрішньо переміщеної особи від 22.11.2016р. № ___ та висновку оцінки потреб сім’ї від 30.10.2018р., складеного Івано-Франківським міським центром соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді.

6. Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови Олександра Левицького.



Міський голова                                                                Руслан Марцінків



2011-2024 © Всі права застережено.