Рішення виконавчого комітету  "Про погодження на розміщення та облаштування всесезонни..."  № 53 від 21.01.2016р. 
Документ №53 від 21.01.2016р. Чинний
        

 
Проєкти документа

Проєктів немає

 
Пов'язані документи

Рішення виконавчого комітету  Про затвердження "Порядку розміщення всесезонних торгових майданчиків біля стаціонарних закладів ресторанного господарства"
Рішення виконавчого комітету  №111 від 26.02.2015р. Втратив чинність
Рішення виконавчого комітету  Про внесення змін до рішення виконавчого комітету
Рішення виконавчого комітету  №100 від 04.02.2016р. Чинний

 
Історія документа

Історії немає

 
Публікації документа

25.01.2016



УКРАЇНА
 
ІВАНО-ФРАНКІВСЬКА МІСЬКА РАДА
ІВАНО-ФРАНКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ
 
РІШЕННЯ
 
від 21.01.2016р.  № 53
м.Івано-Франківськ
 


Про погодження на розміщення та облаштування всесезонних торгових майданчиків на території

м. Івано-Франківська



Керуючись ст. 30 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» , рішенням виконавчого комітету міської ради від 26.02.2015р. № 111 Про затвердження «Порядку розміщення всесезонних торгових майданчиків біля стаціонарних закладів ресторанного господарства» та з метою впорядкування розміщення, утримання торгових майданчиків на території міста , організації їх роботи виконавчий комітет міської ради


вирішив :


1.Погодити облаштування всесезонних торгових майданчиків терміном на один рік з дати прийняття рішення  поруч закладів ресторанного господарства, відповідно до паспорта всесезонного торгового майданчика погодженого Департаментом містобудування та архітектури :

1.1.Суб’єкту господарської діяльності Король С.І. , майданчик площею – 82,95 кв.м, на вул. Новій поруч кафе «Рондель»;

1.2. Суб’єкту господарської діяльності Дорожівському Р.Д., майданчик площею – 70,0 кв.м, на вул. Дністровській,3 поруч кафе «Чебуреки»;

1.3. ТОВ «Мальва Плюс» , майданчик площею – 51,1 кв.м, на вул.Незалежності,3 поруч кав’ярні «Пасаж Гартенбергів».

2.Після прийняття рішення виконавчого комітету міської ради про надання погодження на розташування всесезонного торгового майданчика, суб’єкт господарювання звертається через управління адміністративних послуг (ЦНАП м.Івано-Франківська) в управління торгівлі виконавчого комітету міської ради із заявою про укладання договору на право тимчасового користування елементами благоустрою комунальної власності для розміщення всесезонного торгового майданчика.

       3.Суб’єкт господарювання при отриманні витягу з рішення виконавчого комітету міської ради у відділі дозвільно-погоджувальних процедур (управління адміністративних послуг ЦНАП м.Івано-Франківська) одночасно отримує договір на право тимчасового користування елементами благоустрою комунальної власності для розміщення всесезонного торгового майданчика підписаний уповноваженим органом та зареєстрований в управлінні торгівлі.

4.Суб’єкти господарювання зобов’язані дотримуватись вимог Порядку розміщення всесезонних торгових майданчиків біля стаціонарних закладів ресторанного господарства затвердженого рішенням виконавчого комітету міської ради від 26.02.2015р. № 111 та встановлювати для найманих працівників повну норму тривалості робочого часу з оплатою праці не нижче розміру мінімальної заробітної плати, встановленої чинним законодавством, укладати трудові договори між найманими працівниками і суб’єктами підприємництва.

5.Всесезонний торговий майданчик функціонує один рік з дати прийняття рішення та укладання договору на право тимчасового користування елементами благоустрою комунальної власності. Після закінчення вказаного терміну, власник всесезонного торгового майданчика виконує його демонтаж в 10-денний термін, а територію приводить до належного стану.

       6.Рейдовій групі, уповноваженим органам виконавчого комітету міської ради здійснювати контроль за розміром площі майданчика відповідно до витягу з рішення виконавчого комітету міської ради та виконання інших вимог п.3 «Порядку розміщення всесезонних торгових майданчиків біля стаціонарних закладів ресторанного господарства» , при недотриманні вищезазначених вимог вживати до суб’єктів господарювання заходів відповідно до п.5 вищезазначеного Порядку.

7.Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови Богдана Білика.




Міський голова                                                                        Руслан Марцінків



2011-2024 © Всі права застережено.