Рішення виконавчого комітету  "Про надання вихідних даних - містобудівних умов та обме..."  № 1314 від 29.11.2018р. 
Документ №1314 від 29.11.2018р. Чинний
        

 
Проєкти документа

Проєктів немає

 
Пов'язані документи

Пов'язаних документів немає

 
Історія документа

Історії немає

 
Публікації документа

03.12.2018



УКРАЇНА
 
ІВАНО-ФРАНКІВСЬКА МІСЬКА РАДА
ІВАНО-ФРАНКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ
 
РІШЕННЯ
 
від 29.11.2018р.  № 1314
м.Івано-Франківськ
 


Про надання вихідних даних – містобудівних умов та обмежень для проектування об’єкта будівництва


Розглянувши звернення громадян та юридичних осіб про надання вихідних даних – містобудівних умов та обмежень для проектування об’єкта будівництва, керуючись Законом України від 17.02.2011 № 3038-VI «Про регулювання містобудівної діяльності», Законом України від 17.01.2017 № 1817-VIII «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо удосконалення містобудівної діяльності», пунктом 9 ст. 31, ст. 52, ч. 6 ст. 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», виконавчий комітет міської ради


вирішив:



1.        Надати вихідні дані – містобудівні умови та обмеження для проектування об’єкта будівництва:

    1. Державному міському підприємству «Івано–Франківськтеплокомуненерго» для нового будівництва гаража з офісними приміщеннями на вул. Хриплинській у м. Івано – Франківську.
    2. Державному підприємству «Виробниче об’єднання «Карпати» для реконструкції виробничих приміщень на вул. Галицькій, 201 у м. Івано – Франківську.
    3. Управлінню капітального будівництва міськвиконкому для нового будівництва господарсько – побутового та дощового колекторів у межах вулиць Калуське шосе – Горбачевського – Ціолковського у м. Івано–Франківську.
    4. Управлінню капітального будівництва міськвиконкому для реконструкції системи опалення дошкільного навчального закладу (дитячого садка) №2 «Малятко» на вул. Бельведерській, 49а у м. Івано–Франківську.


    1. Комунальному підприємству «Івано–Франківськводоекотехпром» для реконструкції дворових мереж водовідведення на вул. Короля Данила, 7А, 9 та на бульварі Південному, 29, 30, 31, 31А у м. Івано – Франківську.
    2. Комунальному підприємству «Івано–Франківськводоекотехпром» для реконструкції дворових мереж водовідведення на вул. І. Пулюя, 7, 8, 9 у м. Івано – Франківську.
    3. Національній академії внутрішніх справ для нового будівництва багатоквартирного житлового будинку з приміщеннями громадського призначення на вул. Національної Гвардії, 14в у м. Івано – Франківську.
    4. Обласному фтизіопульмонологічному центру для нового будівництва комплексу очисних споруд на вул. Матейки, 53 у м. Івано–Франківську.
    5. Чоловічому монастирю «Воплоченого Слова» Івано–Франківської Єпархії Української Греко – Католицької церкви для нового будівництва дошкільного навчального закладу «Християнський дитячий садок «Ковчег» у с. Крихівці.
    6. Агропромисловій фірмі «Злак» для нового будівництва спортивно – оздоровчого комплексу на вул. Потічній, 1 у с. Вовчинець.
    7. Товариству з обмеженою відповідальністю «АТП – Енерджі» для нового будівництва дахової сонячної електростанції «АТП» на вул. Юності, 52, 52а у с. Микитинці.
    8. Товариству з обмеженою відповідальністю «Енерго Сан» для нового будівництва сонячної електростанції на вул. С. Височана, 34 у м. Івано – Франківську.
    9. Товариству з обмеженою відповідальністю «Західгідросервіс» для нового будівництва виробничо – складського приміщення та гаражів на вул. І. Макухи, 41а у м. Івано – Франківську.
    10. Фізичній особі для реконструкції квартири №61 під торгово – офісне приміщення на бульварі Південному, 29 у м. Івано – Франківську.
    11. Фізичній особі для нового будівництва 5-ти зблокованих житлових будинків на вул. Гайдамацькій, 31 у с. Крихівці.
    12. Фізичній особі для ремонтно – реставраційних робіт квартири №1 під торгово – офісні приміщення на вул. Драгоманова, 5 у м. Івано – Франківську.
    13. Фізичній особі для реконструкції квартири №37 під торгово – офісні приміщення на вул. Галицькій, 64 у м. Івано – Франківську.
    14. Фізичній особі для нового будівництва комплексу автомийок з громадськими приміщеннями на вул. Сеченова, 80 у м. Івано – Франківську.
    15. Фізичним особам для реконструкції виробничо – торгової бази та нового будівництва виробничо – складських приміщень на вул. І. Левинського, 1а у м. Івано–Франківську.
    16. Фізичній особі для реконструкції квартири №36 під нежитлові приміщення на вул. Гната Хоткевича, 67 у м. Івано – Франківську.
    17. Фізичній особі для реконструкції квартири №1 з прибудовою та нове будівництво господарської споруди на вул. Ремісничій, 6 у м. Івано–Франківську.


    1. Фізичній особі для реконструкції житлового будинку під стоматологічний кабінет на вул. Височана, 13 у м. Івано – Франківську.
    2. Фізичній особі для реконструкції квартири №2 під зблокований житловий будинок на вул. Кондукторській, 4 у м. Івано – Франківську.
    3. Фізичним особам для реконструкції квартири №3 під індивідуальний житловий будинок на вул. Н. Яремчука, 15а у м. Івано – Франківську.
    4. Фізичній особі для реконструкції квартири № 22 під торгово – офісні приміщення на бульварі Північному, 5 у м. Івано – Франківську.
  1. Відмовити у наданні вихідних даних – містобудівних умов та обмежень для проектування об’єкта будівництва:

2.1.        Департаменту житлової, комунальної політики та благоустрою Івано – Франківської міської ради для нового будівництва проїзду через струмок Черешенька від вул. Івана Курівця до мікрорайону «Черешеньки» у м. Івано – Франківську.

2.2.        Товариству з обмеженою відповідальністю «Ритейлінгова компанія «Євротек» для реконструкції мегамаркету «Арсен» з добудовою торгівельно – розважального центру з підземним паркінгом на вул. Івана Миколайчука, 2 у м. Івано – Франківську.

2.3.        Фізичним особам для ремонтно – реставраційних робіт квартири № 4 та квартири № 5 з об’єднанням та долученням частини приміщень загального користування (горища) на вул. Гординського, 5 у м. Івано – Франківську.

2.4.        Фізичним особам для ремонтно – реставраційних робіт квартири №33 під торгово – офісні приміщення на вул. Грюнвальдській, 15в у м. Івано – Франківську.

2.5.        Фізичній особі для реконструкції квартири №1 під нежитлове приміщення з облаштуванням окремого входу та долученням приміщень загального користування (частина коридору) на вул. Урожайній, 3 у м. Івано–Франківську.

  1. Департаменту містобудування, архітектури та культурної спадщини внести зміни:
    1. В містобудівні умови та обмеження забудови земельної ділянки від 24.03.2015 р. № 51.1-01-11
    2. видані        Управлінню капітального будівництва міськвиконкому для будівництва магістральної дороги Північного бульвару на ділянці від вул. Бельведерської до вул. Панаса Мирного у м. Івано – Франківську.

3.2.        В містобудівні умови та обмеження забудови земельної ділянки від 13.11.2014 р. № 196/01/1/01 видані Івано–Франківській міській клінічній лікарні №1 для будівництва трансформаторної підстанції на вул. Матейки, 34 у м. Івано–Франківську.

3.3.        В містобудівні умови та обмеження забудови земельної ділянки від 23.05.2013 р. №90/13-01/1/01 видані фізичній особі для  реконструкції нежитлових приміщень з добудовою та надбудовою на вул. Вовчинецькій, 225, корпус 2 у с. Вовчинець.

    1. В містобудівні умови та обмеження для проектування об’єкта будівництва від 27.08.2018 р. № 130-31.2.1-01 видані фізичній особі для добудови складських приміщень до цеху товарів широкого вжитку на вул. Вовчинецькій, 225ж у с. Вовчинець.

4.        Зобов’язати замовника:

4.1.        Отримати вихідні дані для проектування відповідно до статті 29 Закону України «Про регулювання містобудівної діяльності».

4.2.        Розробити проектну документацію та затвердити її в установленому порядку.

4.3.        До виконання підготовчих та будівельних робіт приступити після отримання документа, що надає право на виконання вищезазначених робіт управлінні з питань державного архітектурно – будівельного контролю виконавчого комітету Івано–Франківської міської ради з наступним прийняттям об’єкта до експлуатації в установленому законодавством порядку.

4.4.        Укласти з виконавчим комітетом міської ради договір про пайову участь замовників будівництва у створенні і розвитку інженерно – транспортної та соціальної інфраструктури міста.


5.        Головному архітектору міста Д. Нижнику підготувати та затвердити наказ про затвердження містобудівних умов та обмежень для проектування обєкта будівництва.

6.        Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови – начальника фінансового управління В. Сусаніну.




Міський голова                                                                        Руслан Марцінків



2011-2024 © Всі права застережено.