Рішення міської ради  "Про внесення змін до рішення міської ради від 05.04.201..."  № 27-3 від 28.01.2016р. 
Документ №27 від 28.01.2016р. Втратив чинність
        

 
Проєкти документа

Проєктів немає

 
Пов'язані документи

Рішення міської ради  Про Положення "Про пайову участь замовників будівництва (забудівників) мікрорайонів в межах вулиць Бельведерської - П.Орлика - Короля Данила і № 4 на вул. Хіміків - Тролейбусна у створенні та розвитку інженерно-транспортної інфраструктури міста"
Рішення міської ради  №697 від 05.04.2012р. Втратив чинність

 
Історія документа

Історії немає

 
Публікації документа

01.02.2016



 
РІШЕННЯ
 
Івано-Франківської міської ради
(3  сесія)
7  демократичного скликання
 
від 28.01.2016р.  № 27-3
 

Про внесення змін до рішення міської ради від 05.04.2012р. №697-22 «Про Положення «Про пайову участь замовників будівництва (забудівників) мікрорайону в межах вулиць Бельведерська – П. Орлика – Короля Данила і №4 на вул. Хіміків – Тролейбусна у створенні і розвитку інженерно-транспортної інфраструктури міста»»



       Відповідно до ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Положення «Про пайову участь замовників будівництва (забудівників) мікрорайону в межах вулиць Бельведерська – П. Орлика – Короля Данила і №4 на вул. Хіміків – Тролейбусна у створенні і розвитку інженерно-транспортної інфраструктури міста» та з метою впорядкування відносин виконавчого комітету Івано-Франківської міської ради, фінансового управління та замовників будівництва пов’язаних з укладанням договорів про пайову участь замовників будівництва (забудівників) у створенні і розвитку інженерно-транспортної інфраструктури міста, міська рада

в и р і ш и л а:


       1. Внести зміни до рішення міської ради від 05.04.2012р. №697-22 «Про Положення «Про пайову участь замовників будівництва (забудівників) мікрорайону в межах вулиць Бельведерська – П. Орлика – Короля Данила і №4 на вул. Хіміків – Тролейбусна у створенні і розвитку інженерно-транспортної інфраструктури міста»»:

       1.1. Пункт 2.8 викласти в наступній редакції : «Вартість будівництва (реконструкції) об’єкта містобудування – величина, яка визначається множенням показника опосередкованої вартості спорудження 1 м.кв. житла/нежитлових будівель та споруд (без урахування ПДВ), що діє на момент складання проекту договору на загальну площу та доведена Мінрегіонбудом, або визначається на основі нормативів для одиниці створеної потужності, затверджених рішенням міської ради. Вартість будівництва (реконструкції) об’єкта містобудування не може бути нижчою за загальну кошторисну вартість будівництва об’єкта.

       У разі якщо загальна кошторисна вартість будівництва об’єкта не визначена згідно з будівельними нормами, державними стандартами і правилами, вона визначається на основі встановлених органом місцевого самоврядування нормативів одиниці створеної потужності.

Загальна кошторисна вартість будівництва (реконструкції) об’єкта містобудування – величина, визначена згідно з державними будівельними нормами, без урахування витрат з придбання та виділення земельної ділянки, звільнення будівельного майданчика від будівель, споруд та інженерних мереж, влаштування внутрішньо- та позамайданчикових інженерних мереж і споруд та транспортних комунікацій та повинна мати висновок ДП «Укрдержбудекспертизи», або його філій».

       1.2. Пункт 4.3. викласти в наступній редакції: «Остаточні та єдині Договори про пайову участь виносяться на розгляд виконкому міської ради». 

       1.3. В пункті 4.4 та абзаці першому пункту 7.2 слова: «… першого заступника міського голови …» замінити словами: «… заступника міського голови (голови комісії з питань визначення пайової участі замовників будівництва у створенні і розвитку інженерно-транспортної та соціальної інфраструктури міста) …».

       1.4. Розділ 4 доповнити пунктом 4.5 «В залежності від долучених документів Замовником до заяви про укладання договору про пайову участь, укладений Договір про пайову участь може бути: а) попередній – при відсутності технічного паспорта на об’єкт будівництва, затвердженого в установленому порядку; б) остаточний – при введенні об’єкта в експлуатацію (за умови, якщо був укладений попередній договір) та наданні затвердженого в установленому порядку технічного паспорта; в) єдиний – при введенні об’єкта в експлуатацію та наявності затвердженого технічного паспорта».

       1.5. Пункт 6.2. викласти в наступній редакції : «Розмір пайової участі у розвитку інфраструктури мікрорайонів міста та порядок її сплати визначається в залежності від категорії об’єктів містобудування та відповідно до типового договору укладеного  з органом місцевого самоврядування відповідно до встановленого органом місцевого самоврядування розміру пайової участі у розвитку інженерно-транспортної інфраструктури мікрорайонів) (додаток №1) та на основі вартості будівництва (реконструкції) об’єкта містобудування. Вартість будівництва (реконструкції) об’єкта містобудування не може бути нижчою за загальну кошторисну вартість будівництва об’єкту:

6.2.1. 7 відсотків вартості будівництва (реконструкції) об’єкта містобудування – для нежитлових будинків.

6.2.2. 4 відсотки вартості будівництва (реконструкції) об’єкта містобудування – для житлових будинків.

    Загальна кошторисна вартість будівництва об’єкта, при її наявності повинна мати висновок  ДП «Укрдержбудекспертизи», або його філій».

       1.6. Пункт 6.6  доповнити підпунктами 6.6.6. та 6.6.7, а саме «п.6.6.6. підземних і наземних паркінгів (споруд, у яких автомобілі розміщені в загальному залі з виїздом на загальний внутрішній проїзд)  та «п.6.6.7. «на суму участі замовників будівництва в інвестиційному договорі, укладеному з міською радою/виконавчим комітетом міської ради по іншому об’єкту будівництва.»  

       1.7. Абзац третій пункту 7.2 викласти в такій редакції: «В разі відсутності заступника міського голови, договір про пайову участь підписує його заступник, згідно Положення «Про пайову комісію з питань визначення пайової участі замовників будівництва у створенні і розвитку інженерно-транспортної та соціальної інфраструктури міста.».

       1.8. В пункті 7.6 слова: «… першим заступником міського голови …» замінити словами: «… заступником міського голови (головою комісії з питань визначення пайової участі замовників будівництва у створенні і розвитку інженерно-транспортної та соціальної інфраструктури міста …».

       1.9 В пункті 12.5 після слів: «… чинного законодавства.» доповнити словами: «… та Положенням «Про пайову участь замовників будівництва у створенні і розвитку інженерно-транспортної та соціальної інфраструктури міста.».

       1.10. В тексті примірного договору слова: «… першого заступника міського голови …» замінити словами: «… заступника міського голови …».

       1.11. Розділ 1 примірного договору доповнити пунктом 1.2 і викласти в наступній редакції :

«1.2 земельна ділянка, на якій планується здійснити/здійснюється будівництво (реконструкція, реконструкція з добудовою та/чи надбудовою) об’єкта, розташована за адресою ___________, договір оренди №____ від ___ або документ, який підтверджує право власності на земельну ділянку».

       2. Дане рішення підлягає оприлюдненню шляхом його публікації у засобах масової інформації і вступає в дію з моменту опублікування.

       3. Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови, відповідно до посадових обов’язків.





Міський голова                                                                                                   Руслан Марцінків



2011-2024 © Всі права застережено.