Рішення виконавчого комітету  "Про надання вихідних даних - містобудівних умов та обме..."  № 1374 від 12.12.2018р. 
Документ №1374 від 12.12.2018р. Чинний
        

 
Проєкти документа

Проєктів немає

 
Пов'язані документи

Пов'язаних документів немає

 
Історія документа

Історії немає

 
Публікації документа

16.12.2018



УКРАЇНА
 
ІВАНО-ФРАНКІВСЬКА МІСЬКА РАДА
ІВАНО-ФРАНКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ
 
РІШЕННЯ
 
від 12.12.2018р.  № 1374
м.Івано-Франківськ
 


Про надання вихідних даних – містобудівних умов та обмежень для проектування об’єкта будівництва


Розглянувши звернення громадян та юридичних осіб про надання вихідних даних – містобудівних умов та обмежень для проектування об’єкта будівництва, керуючись Законом України від 17.02.2011 № 3038-VI «Про регулювання містобудівної діяльності», Законом України від 17.01.2017 № 1817-VIII «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо удосконалення містобудівної діяльності», пунктом 9 ст. 31, ст. 52, ч. 6 ст. 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», виконавчий комітет міської ради


вирішив:



1.        Надати вихідні дані – містобудівні умови та обмеження для проектування об’єкта будівництва:

    1. Управлінню капітального будівництва міськвиконкому для нового будівництва футбольного поля у м. Івано – Франківську (в районі Пасічної поблизу так званого «німецького» озера).
    2. Департаменту житлової, комунальної політики та благоустрою Івано – Франківської міської ради для реконструкції дворових каналізаційних мереж  на вул. О. Бобикевича, 8, 10 у м. Івано – Франківську.
    3. Комунальному підприємству «Івано – Франківськводоекотехпром» для реконструкції дворових мереж водовідведення на вул. М. Витвицького, 24 - 28 у м. Івано – Франківську.
    4. Комунальному підприємству Івано – Франківської обласної ради з експлуатації майна для ремонтно – реставраційних робіт з пристосуванням горищного простору під адміністративні приміщення на вул. Шашкевича, 2        у м. Івано – Франківську.
    5. Хриплинській сільській раді Івано – Франківської міської ради для нового будівництва каналізаційної мережі на вул. Стартовій у с. Хриплин.
    6. Товариству з обмеженою відповідальністю «Арсенал Сіті» для нового будівництва багатоквартирного житлового будинку №1 в кварталі №10 (згідно проекту) з вбудованими приміщеннями громадського призначення та підземним паркінгом для зберігання автомобілів в межах вулиць Національної Гвардії – Євгена Коновальця – О. Сорохтея у м. Івано – Франківську.
    7. Товариству з обмеженою відповідальністю «Арсенал Сіті» для нового будівництва багатоквартирного житлового будинку №2 в кварталі №10 (згідно проекту) з вбудованими приміщеннями громадського призначення та підземним паркінгом для зберігання автомобілів в межах вулиць Національної Гвардії – Євгена Коновальця – О. Сорохтея у м. Івано – Франківську.
    8. Товариству з обмеженою відповідальністю «Арсенал Сіті» для нового будівництва багатоквартирного житлового будинку №3 в кварталі №10 (згідно проекту) з вбудованими приміщеннями громадського призначення та підземним паркінгом для зберігання автомобілів в межах вулиць Національної Гвардії – Євгена Коновальця – О. Сорохтея у м. Івано – Франківську.
    9. Товариству з обмеженою відповідальністю «Арсенал Сіті» для нового будівництва багатоквартирного житлового будинку №4 в кварталі №10 (згідно проекту) з підземним паркінгом для зберігання автомобілів в межах вулиць Національної Гвардії – Євгена Коновальця – О. Сорохтея у м. Івано – Франківську.
    10. Товариству з обмеженою відповідальністю «Арсенал Сіті» для нового будівництва багатоквартирного житлового будинку №5 в кварталі №10 (згідно проекту) в межах вулиць Національної Гвардії – Євгена Коновальця – О. Сорохтея у м. Івано – Франківську.
    11. Товариству з обмеженою відповідальністю «Бусел – Прикарпаття» для нового будівництва виробничо – складських приміщень на вул. Автоливмашівській, 5 у с. Хриплин.
    12. Товариству з обмеженою відповідальністю «МТВ – Плюс» для нового будівництва дахової сонячної електростанції на бульварі Північному, 2а у м. Івано – Франківську.
    13. Фізичній особі для реконструкції квартири №2 з долученням приміщень загального користування та з надбудовою на вул. Гетьмана Сагайдачного, 48б у м. Івано – Франківську.
    14. Фізичній особі для реконструкції нежитлового приміщення №265 під квартиру на вул. Пасічній, 41 у м. Івано – Франківську.
    15. Фізичній особі для реконструкції нежитлових приміщень №50 (кабінету) та №51 з об’єднанням під стоматологічний кабінет на вул. Шевченка, 34б у м. Івано – Франківську.
    16. Фізичним особам для реконструкції квартири №2 з добудовою на вул. Степана Бандери, 27 у м. Івано – Франківську.
    17. Фізичній особі для реконструкції частини фабрики хімчистки з добудовою на вул. Крайківського, 4 у м. Івано – Франківську.
    18. Фізичній особі для реконструкції частини кафетерію з офісними приміщеннями під станцію технічного обслуговування та автомагазин на вул. Тисменицькій, 313а у с. Угорники.


2.        Зобов’язати замовника:

2.1.        Отримати вихідні дані для проектування відповідно до статті 29 Закону України «Про регулювання містобудівної діяльності».

2.2.        Розробити проектну документацію та затвердити її в установленому порядку.

2.3.        До виконання підготовчих та будівельних робіт приступити після отримання документа, що надає право на виконання вищезазначених робіт в управлінні з питань державного архітектурно – будівельного контролю виконавчого комітету Івано – Франківської міської ради з наступним прийняттям об’єкта до експлуатації в установленому законодавством порядку.

2.4.        Укласти з виконавчим комітетом міської ради договір про пайову участь замовників будівництва у створенні і розвитку інженерно – транспортної та соціальної інфраструктури міста.


3.        Директору Департаменту О. Кошику підготувати та затвердити наказ про затвердження містобудівних умов та обмежень для проектування обєкта будівництва.

4.        Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови – начальника фінансового управління В. Сусаніну.



Міський голова                                                                                        Руслан Марцінків



2011-2024 © Всі права застережено.