Рішення міської ради  "Про надання згоди на прийняття у комунальну власність т..."  № 298-22 від 14.12.2018р. 
Документ №298 від 14.12.2018р. Чинний
        

 
Проєкти документа

Проєктів немає

 
Пов'язані документи

Пов'язаних документів немає

 
Історія документа

Історії немає

 
Публікації документа

18.12.2018



 
РІШЕННЯ
 
Івано-Франківської міської ради
(22  сесія)
7  демократичного скликання
 
від 14.12.2018р.  № 298-22
 

Про надання згоди на прийняття у комунальну власність територіальної громади міста Івано-Франківська цілісних майнових комплексів  державних професійно-технічних навчальних закладів




Керуючись частиною 1 статті 26, частиною 1 статті 43, статтею 60 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», частиною 2 статті 4, частиною 1 статті 7 Закону України «Про передачу об’єктів права державної та комунальної власності», враховуючи пропозиції та рекомендації постійної комісії міської ради з питань гуманітарної політики, міська рада

вирішила:


  1. Дати згоду на безоплатне прийняття у комунальну власність територіальної громади міста Івано-Франківська цілісних майнових комплексів державних професійно-технічних навчальних закладів (з комплексами будівель та споруд разом із земельними ділянками), перелік яких зазначено у додатку до цього рішення.

Встановити, що після прийняття у комунальну власність територіальної громади міста Івано-Франківська цілісних майнових комплексів державних професійно-технічних навчальних закладів, вони будуть використовуватись як заклади освіти і не підлягатимуть відчуженню у приватну власність.

  1. Контроль за виконанням цього рішення покласти на заступника міського голови О. Левицького та постійну комісію міської ради з питань гуманітарної політики (М. Продан).



Міський голова                                                Руслан Марцінків




Додатки:



2011-2024 © Всі права застережено.