Рішення міської ради  "Про затвердження істотних умов енергосервісного договор..."  № 321-22 від 14.12.2018р. 
Документ №321 від 14.12.2018р. Чинний
        

 
Проєкти документа

Проєктів немає

 
Пов'язані документи

Рішення виконавчого комітету  Про закупівлю енергосервісу та затвердження базових рівнів споживання теплової енергії
Рішення виконавчого комітету  №261 від 07.03.2018р. Чинний

 
Історія документа

Історії немає

 
Публікації документа

18.12.2018



 
РІШЕННЯ
 
Івано-Франківської міської ради
(22  сесія)
7  демократичного скликання
 
від 14.12.2018р.  № 321-22
 

Про затвердження істотних умов енергосервісного договору між ТОВ «Енергосервіс Н» та Івано-Франківською загальноосвітньою школою І-ІІІ ступенів №28 Івано-Франківської міської ради



Керуючись  ст.ст.26, 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», ч. 2 ст. 6 Закону України «Про запровадження нових інвестиційних можливостей, гарантування прав та законних інтересів суб’єктів підприємницької діяльності для проведення масштабної енергомодернізації», Бюджетного Кодексу України, з метою виконання рішення виконавчого комітету  міської ради від 07.03.2018р. №261 «Про закупівлю енергосервісу та затвердження базових рівнів споживання теплової енергії», міська рада


вирішила:


  1. Затвердити істотні умови енергосервісного договору між  ТОВ «Енергосервіс та Івано-Франківською загальноосвітньою школою I-Ш ступенів № 28 Івано-Франківської міської ради  (додається).
  2. Директору Івано-Франківської загальноосвітньої школи I-Ш ступенів № 28 Івано-Франківської міської ради:
    1. Забезпечити укладання енергосервісного договору згідно з істотними умовами.
    2. При складанні та поданні бюджетних запитів на відповідні бюджетні періоди протягом строку дії енергосервісного договору враховувати потребу у видатках на оплату енергосервісу з урахуванням показників скорочення споживання теплової енергії, зазначених у додатку 1 до цього рішення, та фіксованого відсотку сум скорочення витрат на оплату теплової енергії згідно з умовами енергосервісного договору, що укладатиметься  відповідно до цього рішення.
    3. Здійснити інші відповідно до цього організаційно-правові дії необхідні для укладення та належного виконання енергосервісного договору.
  3. Фінансовому управлінню Івано-Франківської міської ради (В.Сусаніна) при формуванні проекту бюджету (перегляді бюджету) міста Івано-Франківська на 2019 рік та наступні бюджетні періоди протягом строків дії енергосервісного договору передбачити кошти на оплату енергосервісу в установленому законодавством порядку.
  4. Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови О.Левицького та голову постійної депутатської комісії міської ради з питань гуманітарної політики М.Продан..



Міський голова                                                Руслан Марцінків



2011-2024 © Всі права застережено.