Рішення міської ради  "Про надбавку до заробітної плати, матеріальні допомоги ..."  № 377-22 від 14.12.2018р. 
Документ №377 від 14.12.2018р. Чинний
        

 
Проєкти документа

Проєктів немає

 
Пов'язані документи

Пов'язаних документів немає

 
Історія документа

Історії немає

 
Публікації документа

18.12.2018



 
РІШЕННЯ
 
Івано-Франківської міської ради
(22  сесія)
7  демократичного скликання
 
від 14.12.2018р.  № 377-22
 

Про надбавку до заробітної плати, матеріальні допомоги та преміювання міського голови, секретаря міської ради, першого заступника міського голови, заступників міського голови, заступника міського голови - начальника фінансового управління виконавчого комітету міської ради та керуючого справами виконкому міської ради



       Керуючись ст. 21 Закону України «Про службу в органах місцевого самоврядування», постановою Кабінету Міністрів України від 09.03.2006 року № 268 “Про упорядкування структури та умов оплати праці працівників апарату органів виконавчої влади, органів прокуратури, судів та інших органів”, ст. 25, ст. 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», міська рада


в и р і ш и л а :


       1. Встановити з 02 січня 2019 року міському голові, секретарю міської ради, першому заступнику міського голови, заступникам міського голови, заступнику міського голови - начальнику фінансового управління виконавчого комітету міської ради та керуючому справами виконкому міської ради надбавку за високі досягнення у праці в розмірі 50 відсотків посадового окладу з урахуванням доплати за ранг та вислугу років.


       2. Надати секретарю міської ради, першому заступнику міського голови, заступникам міського голови, заступнику міського голови - начальнику фінансового управління виконавчого комітету міської ради та керуючому справами виконкому міської ради матеріальну допомогу на оздоровлення при наданні щорічної відпустки та матеріальну допомогу на вирішення соціально-побутових питань в розмірах середньомісячної заробітної плати і преміювати їх за результатами праці, а також до державних та професійних свят в межах затвердженого фонду оплати праці на відповідний період згідно розпорядження міського голови.


3. Здійснювати щомісячне преміювання міського голови та з нагоди державних і професійних свят у максимальному розмірі, встановленому для секретаря міської ради, першого заступника міського голови, заступників міського голови, заступника міського голови - начальника фінансового управління виконавчого комітету міської ради та керуючого справами виконкому міської ради у межах фонду преміювання, передбаченого у кошторисі виконавчого комітету Івано-Франківської міської ради і економії фонду оплати праці. Надавати міському голові матеріальну допомогу на оздоровлення при наданні щорічної відпустки та матеріальну допомогу на вирішення соціально-побутових питань в розмірах середньомісячної заробітної плати згідно з чинним законодавством України.








Міський голова                                                Руслан Марцінків




2011-2024 © Всі права застережено.