Рішення міської ради  "Про звільнення та зменшення сплати пайової участі замов..."  № 357-22 від 14.12.2018р. 
Документ №357 від 14.12.2018р. Чинний
        

 
Проєкти документа

Проєктів немає

 
Пов'язані документи

Рішення міської ради  Про Положення "Про пайову участь замовників будівництва у створенні і розвитку інженерно-транспортної та соціальної інфраструктури міста"
Рішення міської ради  №1231 від 18.10.2013р. Втратив чинність
Рішення міської ради  Про Положення "Про пайову участь замовників будівництва (забудівників) мікрорайонів в межах вулиць Бельведерської - П.Орлика - Короля Данила і № 4 на вул. Хіміків - Тролейбусна у створенні та розвитку інженерно-транспортної інфраструктури міста"
Рішення міської ради  №697 від 05.04.2012р. Втратив чинність
Рішення виконавчого комітету  Про внесення на розгляд міської ради проекту рішення "Про звільнення від сплати пайової участі замовників будівництва у створенні і розвитку інженерно-транспортної та соціальної інфраструктури міста"
Рішення виконавчого комітету  №552 від 10.05.2019р. Чинний

 
Історія документа

Історії немає

 
Публікації документа

18.12.2018



 
РІШЕННЯ
 
Івано-Франківської міської ради
(22  сесія)
7  демократичного скликання
 
від 14.12.2018р.  № 357-22
 

Про звільнення та зменшення сплати пайової участі замовників будівництва у створенні і розвитку інженерно-транспортної та соціальної інфраструктури міста


       Розглянувши звернення фізичних та юридичних осіб, керуючись ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Законом України «Про регулювання містобудівної діяльності» від 17.02.2011 року,   Положенням «Про пайову участь замовників будівництва у створенні і розвитку інженерно-транспортної та соціальної інфраструктури міста», прийнятого рішенням сесії Івано-Франківської міської ради від 18.10.2013 року №1231-38 та Положенням «Про пайову участь замовників будівництва (забудівників) мікрорайонів в межах вулиць Бельведерської – П. Орлика – Короля Данила і № 4 на вул. Хіміків – Тролейбусна у створенні та розвитку інженерно-транспортної інфраструктури міста», прийнятого рішенням сесії Івано-Франківської міської ради від 05.04.2012 року №697-22, міська рада

в и р і ш и л а:


       1. Звільнити від сплати пайової участі замовників будівництва у створенні і розвитку  інженерно-транспортної та соціальної інфраструктури міста:

       1.1 товариство з обмеженою відповідальністю «Інвестиційно-будівельна компанія «Вертикаль» щодо будівництва багатоквартирних житлових будинків з приміщеннями господарського призначення (№1 та №2 згідно генплану) на вул. Тролейбусній на площу передану УСБУ в Івано-Франківській області;

       1.2 громадську організацію «Івано-Франківська обласна спілка учасників та інвалідів АТО» щодо будівництва багатоквартирного житлового будинку №11 (згідно генплану) на вул. Хіміків/Тролейбусна на площу передану учасникам та інвалідам АТО;

       1.3 громадську організацію «Івано-Франківська обласна спілка учасників та інвалідів АТО» щодо будівництва багатоквартирного житлового будинку з вбудованими приміщеннями громадського призначення на                            вул. Горбачевського на площу передану учасникам та інвалідам АТО;

       1.4 Герелюка Івана Михайловича щодо реконструкції частини адміністративно-виробничої будівлі з добудовою складських приміщень на вул. Джохара Дудаєва, 10;

       1.5 село Клузів Угринівської сільської ради ОТГ щодо під’єднання села до централізованих систем водовідведення.        

       2. Дати дозвіл на зменшення та зменшити розмір пайової участі замовників будівництва у створенні і розвитку інженерно-транспортної та соціальної інфраструктури міста громадській організації «Івано-Франківська обласна спілка учасників та інвалідів АТО» щодо будівництва багатоквартирних житлових будинків №№1-3 з приміщеннями громадського призначення на вулиці в районі торгового центру «Арсен», на вартість робіт «Позамайданчикового проїзду від житлового будинку на вул. В. Стуса, 32, корпус 4 до запроектованого дитячого садка».

       3. Зменшити розмір пайової участі замовників будівництва у створенні і розвитку інженерно-транспортної та соціальної інфраструктури міста:

       3.1 ФОП Василенчуку Миколі Миколайовичу щодо будівництва пункту сервісного обслуговування автомобілів на вул. Коновальця, 318 «К», на вартість виконання робіт з прокладання мереж водовідведення в сумі 497 169,60 грн.;

       3.2 товариству з обмеженою відповідальністю «Будівельна компанія «Мельник»  щодо будівництва багатоквартирного житлового будинку з приміщеннями громадського призначення на вул. Симиренків, 2 «А», на вартість виконання робіт з прокладання позамайданчикових мереж водопостачання на вул. Софіївка – Героїв УПА в сумі 712 582,80 грн.

       4. Внести зміни:

       4.1 в пункт 2.1 рішення сесії міської ради від  02.05.2018 року №124-19 «Про звільнення та зменшення сплати пайової участі замовників будівництва у створенні і розвитку інженерно-транспортної та соціальної інфраструктури міста» та після слів: «… насосної станції в районі вул. Галицька –                  Ю. Целевича» доповнити словами: «… та вартість влаштування позаділянкового водопроводу по вул. Побутова, 4 - Ребета».

       4.2 в пункт 1.1 рішення сесії міської ради від 21.06.2018 року №201-20 «Про зменшення розміру пайової участі замовників будівництва у створенні і розвитку інженерно-транспортної та соціальної інфраструктури міста» та слова «… щодо будівництва багатоквартирних житлових будинків з приміщеннями громадського призначення №№1-4 на Калуському шосе …» виключити.

       5. Прийняти до комунальної власності територіальної громади міста Івано-Франківська від Замовників будівництва виконані роботи зазначені у   п.п. 2, 3 даного рішення та закріпити їх на праві господарського відання за                        КП «Івано-Франківськводоекотехпром» та КП «Муніципальна дорожня компанія».

       6. КП «Івано-Франківськводоекотехпром», КП «Муніципальна дорожня компанія» та Замовникам будівництва здійснити прийняття-передачу по акту прийому-передачі.

       7. Фінансовому управлінню (В. Сусаніна) видати довідки-звільнення відповідно до підпунктів 1.4, 1.5 і після фактичної передачі площі та робіт, уточнити розмір пайової участі замовників будівництва у створенні і розвитку інженерно-транспортної та соціальної інфраструктури міста і внести відповідні зміни до укладених договорів, відповідно до підпунктів 1.1 - 1.3, та пунктів 2, 3 (після виконання пунктів 5, 6 даного рішення).

               8. Контроль за виконанням рішення покласти на першого заступника міського голови М. Вітенка.


Міський голова                                                             Руслан Марцінків



2011-2024 © Всі права застережено.