Розпорядження міського голови  "Про порядок розміщення друкованих матеріалів передвибор..."  № 542-р від 26.12.2018р. 
Документ №542-р від 26.12.2018р. Чинний
        

 
Проєкти документа

Проєктів немає

 
Пов'язані документи

Пов'язаних документів немає

 
Історія документа

Історії немає

 
Публікації документа

30.12.2018"Західний кур'єр" 1 03.01.2019



УКРАЇНА
 
МІСТО ІВАНО-ФРАНКІВСЬК
РОЗПОРЯДЖЕННЯ
міського голови
 
від 26.12.2018р.  № 542-р
 


Про порядок розміщення друкованих матеріалів передвиборної агітації



       На виконання вимог частини 4 статті 59 Закону України «Про вибори Президента України»:

1. Визначити, що місцями для розміщення плакатів, стендів, листівок та інших друкованих агітаційних матеріалів (крім  матеріалів, що розміщуються на носіях зовнішньої реклами) є тумби та щити, зазначені в додатку 1, які обслуговує ТзОВ «Міське рекламно-інформаційне підприємство «Ратуша», стенди та тумби на території сільських рад Івано-Франківської міської ради (додаток 2), а також рекламні тристоронні щити, розміщені на електроопорах тролейбусних ліній (третя сторона сіті-лайтів), які обслуговує ТзОВ «Дикий захід».

2. Рекламно-інформаційному підприємству «Ратуша» (І.Шевчук), ТзОВ «Дикий захід» (О.Шаблєвський), сільським головам Івано-Франківської міської ради привести до належного стану тумби, стенди та щити, а також виконати надписи «Передвиборна агітація».

3.Рекомендувати суб’єктам виборчого права звертатись в ТзОВ «Міське рекламно-інформаційне підприємство «Ратуша» (тел.750357, 506695 вул.М.Грушевського,22), ТзОВ «Дикий захід» (тел. 507187, вул.Валова,4, офіс 3) та до сільських голів сіл Івано-Франківської міської ради з приводу розміщення матеріалів передвиборної агітації на рекламних тумбах, стендах і щитах (згідно з додатками 1,2).

4. Заборонити розміщення матеріалів передвиборної агітації у невстановлених місцях.

5. Департаменту житлової, комунальної політики та благоустрою Івано-Франківської міської ради (М.Смушак) забезпечити належний благоустрій, освітлення місць розташування тумб та щитів передвиборної агітації.

6. Департаменту житлової, комунальної політики та благоустрою Івано-Франківської міської ради (М.Смушак) організувати проведення перевірок  протягом лютого-березня 2019р. з метою виявлення матеріалів передвиборної агітації, розміщених у невизначених для цього місцях, винних притягати до адміністративної відповідальності.

7. ТзОВ «Міське рекламно-інформаційне підприємство «Ратуша» (І.Шевчук), ТзОВ «Дикий захід» (О.Шаблєвський), Департаменту житлової, комунальної політики та благоустрою Івано-Франківської міської ради (М.Смушак), сільським головам Івано-Франківської міської ради забезпечити очищення від матеріалів передвиборної агітації стендів, тумб та щитів з 24.00 год. 29.03.2019р.

8. Управлінню патрульної поліції в Івано-Франківській області (О.Костенко), Івано-Франківському відділу поліції ГУНП в області (С.Смижук), КП «Муніципальна варта» (А.Прусак) забезпечити дотримання громадського порядку в місцях розташування стендів, щитів, тумб передвиборної агітації та взяти їх під охорону.

9.Дане розпорядження опублікувати в газеті «Західний кур'єр».

10.Контроль за виконанням розпорядження покласти на керуючого справами виконавчого комітету міської ради І.Шевчука.




Міський голова                                                                Руслан Марцінків



Додатки:



2011-2024 © Всі права застережено.