Рішення виконавчого комітету  "Про надання вихідних даних - містобудівних умов та обме..."  № 1428 від 20.12.2018р. 
Документ №1428 від 20.12.2018р. Чинний
        

 
Проєкти документа

Проєктів немає

 
Пов'язані документи

Пов'язаних документів немає

 
Історія документа

Історії немає

 
Публікації документа

24.12.2018



УКРАЇНА
 
ІВАНО-ФРАНКІВСЬКА МІСЬКА РАДА
ІВАНО-ФРАНКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ
 
РІШЕННЯ
 
від 20.12.2018р.  № 1428
м.Івано-Франківськ
 


Про надання вихідних даних – містобудівних умов та обмежень для проектування об’єкта будівництва


Розглянувши звернення громадян та юридичних осіб про надання вихідних даних – містобудівних умов та обмежень для проектування об’єкта будівництва, керуючись Законом України від 17.02.2011 № 3038-VI «Про регулювання містобудівної діяльності», Законом України від 17.01.2017 № 1817-VIII «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо удосконалення містобудівної діяльності», пунктом 9 ст. 31, ст. 52, ч. 6 ст. 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», виконавчий комітет міської ради


вирішив:



1.        Надати вихідні дані – містобудівні умови та обмеження для проектування об’єкта будівництва:

    1. Державному міському підприємству «Івано – Франківськтеплокомуненерго» для реконструкції котельні з влаштуванням нового газового котла потужністю 9 МВт на вул. Довгій, 68а у м. Івано – Франківську.
    2. Управлінню капітального будівництва міськвиконкому для нового будівництва мереж зовнішнього освітлення дворової території на набережній ім. В. Стефаника, 26 у м. Івано – Франківську.
    3. Управлінню капітального будівництва міськвиконкому для нового будівництва мереж зовнішнього освітлення дворової території на набережній ім. В. Стефаника, 32 у м. Івано – Франківську.
    4. Громадській організації «Івано – Франківська обласна спілка учасників та інвалідів АТО» для нового будівництва багатоквартирного житлового будинку з вбудованими приміщеннями господарського призначення на вул. Хіміків/ Тролейбусній у м. Івано – Франківську.
    5. Товариству з додатковою відповідальністю «Івано – Франківське обласне підприємство автобусних станцій» для нового будівництва каплички на території автостанції №2 на вул. Горбачевського, 14А у м. Івано – Франківську.
    6. Товариству з обмеженою відповідальністю «Дрім Таун Девелопмент» для нового будівництва багатоквартирного житлового будинку №1 (згідно генплану) з приміщеннями громадського призначення на вул. Степана Бандери, 60 у м. Івано – Франківську.
    7. Товариству з обмеженою відповідальністю «М Груп Девелопмент» для нового будівництва багатоквартирного житлового будинку з приміщеннями громадського призначення на вул. Комунальній, 3 у м. Івано – Франківську.
    8. Фізичній особі для нового будівництва 6 – ти зблокованих житлових будинків у с. Крихівці.

2.        Зобов’язати замовника:

2.1.        Отримати вихідні дані для проектування відповідно до статті 29 Закону України «Про регулювання містобудівної діяльності».

2.2.        Розробити проектну документацію та затвердити її в установленому порядку.

2.3.        До виконання підготовчих та будівельних робіт приступити після отримання документа, що надає право на виконання вищезазначених робіт в управлінні з питань державного архітектурно – будівельного контролю виконавчого комітету Івано – Франківської міської ради з наступним прийняттям об’єкта до експлуатації в установленому законодавством порядку.

2.4.        Укласти з виконавчим комітетом міської ради договір про пайову участь замовників будівництва у створенні і розвитку інженерно – транспортної та соціальної інфраструктури міста.


3.        Директору Департаменту О. Кошику підготувати та затвердити наказ про затвердження містобудівних умов та обмежень для проектування обєкта будівництва.

4.        Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови – начальника фінансового управління В. Сусаніну.



Міський голова                                                                        Руслан Марцінків



2011-2024 © Всі права застережено.