Рішення виконавчого комітету  "Про видачу дозволів (ордерів) на порушення об'єктів бла..."  № 16 від 03.01.2019р. 
Документ №16 від 03.01.2019р. Чинний
        

 
Проєкти документа

Проєктів немає

 
Пов'язані документи

Пов'язаних документів немає

 
Історія документа

Історії немає

 
Публікації документа

07.01.2019



УКРАЇНА
 
ІВАНО-ФРАНКІВСЬКА МІСЬКА РАДА
ІВАНО-ФРАНКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ
 
РІШЕННЯ
 
від 03.01.2019р.  № 16
м.Івано-Франківськ
 


Про видачу дозволів (ордерів) на порушення об’єктів благоустрою на території міста



Керуючись ст. ст. 52, 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», ст.10 Закону України «Про благоустрій населених пунктів», враховуючи Типовий порядок видачі дозволів на порушення об’єктів благоустрою або відмови в їх видачі, переоформлення, видачі дублікатів, анулювання дозволів, затверджений постановою Кабінету Міністрів України від 30.10.2013р. №870, виконавчий комітет міської ради


вирішив:


1. Департаменту житлової, комунальної політики та благоустрою Івано-Франківської міської ради (М. Смушак) видати дозволи (ордери) на порушення об’єктів благоустрою наступним суб’єктам господарювання:

1.1. ТОВ «Інвестиційно-будівельна компанія «Вертикаль» (О. Лєпєнін) на проведення земляних робіт для прокладання кабельної лінії на вул. Джохара Дудаєва, 26, терміном 20 днів з моменту видачі дозволу (ордера).

1.2. ФОП Зайлеру Михайлу Петровичу на проведення земляних робіт для реконструкції мережі водопостачання на вул. Василя Симоненка, 2-8, терміном 10 днів з моменту видачі дозволу (ордера).

       2. Департаменту житлової, комунальної політики та благоустрою Івано – Франківської міської ради (М. Смушак) відмовити у видачі дозволів (ордерів) на порушення об’єктів благоустрою наступним суб’єктам господарювання:

2.1. ТОВ «Івано-Франківськміськбуд» (Т. Штих) на проведення земляних робіт для прокладання кабельної лінії на вул. Галицькій, 94-98.

       2.2. Івано-Франківському відділенню ПАТ «Івано-Франківськгаз» (А.Струк) на проведення земляних робіт для будівництва газопроводу на вул.Миру, 54.

3. Департаменту житлової, комунальної політики та благоустрою Івано – Франківської міської ради (М. Смушак) відмовити у видачі дозволів (ордерів) на порушення об’єктів благоустрою у зв’язку з поданням неповного пакета документів, перелік яких визначено Інформаційною карткою 24/07 «Видача ордерів (дозволів) на порушення об’єктів благоустрою, пов’язаних з виконанням земельних та/або ремонтних робіт» наступним суб’єктам господарювання:

3.1. ТОВ «Друкарня Отто Ганс» (С. Качмар) на проведення земляних робіт для прокладання кабельної лінії на вул. Євгена Коновальця, 227 А.

3.2. ФОП Катамай Тетяні Василівні на проведення земляних робіт для монтажу автоматичних болардів на вул. Галицькій-Сотника Т. Мартинця.

4. Контроль за виконанням рішення покласти на першого заступника міського голови М. Вітенка.



Міський голова                                                                Руслан Марцінків



2011-2024 © Всі права застережено.