Рішення виконавчого комітету  "Про діяльність Центру надання адміністративних послуг з..."  № 73 від 04.02.2016р. 
Документ №73 від 04.02.2016р. Чинний
        

 
Проєкти документа

Проєктів немає

 
Пов'язані документи

Рішення виконавчого комітету  Про діяльність Центру надання адміністративних послуг за І півріччя 2015 року
Рішення виконавчого комітету  №433 від 30.07.2015р. Втратив чинність

 
Історія документа

Історії немає

 
Публікації документа

08.02.2016



УКРАЇНА
 
ІВАНО-ФРАНКІВСЬКА МІСЬКА РАДА
ІВАНО-ФРАНКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ
 
РІШЕННЯ
 
від 04.02.2016р.  № 73
м.Івано-Франківськ
 


Про діяльність Центру надання адміністративних послуг

за ІІ півріччя 2015 року



Розглянувши інформацію про діяльність Центру надання адміністративних послуг, керуючись законами України «Про місцеве самоврядування в Україні», «Про дозвільну систему у сфері господарської діяльності», «Про перелік документів дозвільного характеру», «Про звернення громадян» та «Про адміністративні послуги» виконавчий комітет міської ради


в и р і ш и в:


  1. Інформацію про діяльність Центру надання адміністративних послуг за підсумками ІІ півріччя 2015 року взяти до відома (додається).
  2. Департаменту містобудування та архітектури (О.Баран), службі у справах дітей (З.Сливка) у двотижневий термін провести детальний аналіз причин порушення термінів виконання адміністративних послуг та поінформувати керуючого справами виконавчого комітету міської ради І.Шевчука про результати і вжиті заходи.
  3. Відділу Держгеокадастру у м.Івано-Франківську (Н.Кульчак), Департаменту містобудування та архітектури (О.Баран), забезпечувати інформування заявників про причини перенесення термінів виконання адміністративних послуг.
  4. Керівникам суб’єктів надання адміністративних послуг тримати на окремому контролі виконання адміністративних та дозвільних послуг.
  5. Відділу програмного та комп’ютерного забезпечення (І.Мазур) у місячний термін забезпечити встановлення програмного забезпечення «Універсам послуг» та підключення до бази даних суб’єктів надання адміністративних послуг з метою оптимізації надання адміністративних послуг.
  6. Рішення виконавчого комітету Івано-Франківської міської ради від 30.07.2015 р. №433 «Про діяльність Центру надання адміністративних послуг за І півріччя 2015 року» вважати таким, що втратило чинність.
  7. Координацію роботи та узагальнення інформації щодо виконання рішення виконавчого комітету міської ради покласти на управління адміністративних послуг (Б.Питель).
  8. Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови Б.Білика та керуючого справами виконавчого комітету міської ради І.Шевчука.



Міський голова                                                                Руслан Марцінків



Додатки:



2011-2024 © Всі права застережено.