Розпорядження міського голови  "Про утворення та роботу Дорадчого комітету з питань бюд..."  № 344-р від 14.06.2007р. 
Документ №344-р від 14.06.2007р. Чинний
        

 
Проєкти документа

Проєктів немає

 
Пов'язані документи

Пов'язаних документів немає

 
Історія документа

Історії немає

 
Публікації документа

18.06.2007



УКРАЇНА
 
МІСТО ІВАНО-ФРАНКІВСЬК
РОЗПОРЯДЖЕННЯ
міського голови
 
від 14.06.2007р.  № 344-р
 


Про утворення та роботу Дорадчого комітету з питань бюджетної реформи


Відповідно до Угоди про співпрацю між Проектом «Реформа місцевих бюджетів в Україні», що фінансується Агентством США з міжнародного розвитку та виконується під технічним керівництвом RТІ, і виконавчим комітетом Івано-Франківської міської ради з впровадження програмно-цільового методу формування й виконання бюджету та статей 13, 42 Закону України "Про місцеве самоврядування в Україні", ст.28 Бюджетного кодексу України, а також з метою забезпечення прозорості бюджетного процесу шляхом проведення моніторингу виконання міського бюджету за бюджетними програмами, затвердженого рішенням ХІІІ сесії міської ради від 15.03.2007 року «Про міський бюджет на 2007-2009 роки за бюджетними програмами»:


  1. Утворити Дорадчий комітет з питань бюджетної реформи у складі згідно з додатком.


  1. Дорадчому комітету до 1 липня 2007 року розробити робочий графік засідань.


  1. Призначити координатором, який забезпечуватиме організаційну підтримку роботи Дорадчого комітету з питань бюджетної реформи відповідно до взаємно узгодженого графіку та зв'язок між Проектом і Містом, Підлетейчук Олександру Тарасівну, заступника начальника фінансового управління виконавчого комітету міської ради - начальника відділу планування та аналізу бюджету.


  1. Затвердити Положення про порядок проведення моніторингу виконання бюджетних програм та оцінки ефективності бюджетних програм, складених за програмно-цільовим методом.


  1. Провести моніторинг виконання бюджетних програм за 9 місяців 2007 року при затвердженні звіту про виконання міського бюджету за 9 місяців 2007 року.


  1. Начальникам управлінь та відділів виконавчого комітету міської ради переглянути та затвердити відповідні накази щодо призначення складу робочих груп із складання та моніторингу виконання бюджетів галузей за програмно-цільовим методом за 9-ть місяців 2007 року.


  1. Відповідальним за інформування громадськості з питань бюджетної реформи призначити Олексина Андрія Володимировича, консультанта з питань ЗМІ відділу патронатної служби виконавчого комітету міської ради.


  1. Розпорядження міського голови від 26.07.2006 року № 392-р "Про утворення та роботу Дорадчого комітету з питань бюджетної реформи" вважати таким, що втратило чинність.


  1. Контроль за виконанням розпорядження залишаю за собою.



Міський голова                                                                        Віктор Анушкевичус



2011-2024 © Всі права застережено.