Розпорядження міського голови  "Про відзначення в місті Дня молоді..."  № 358-р від 21.06.2007р. 
Документ №358-р від 21.06.2007р. Чинний
        

 
Проєкти документа

Проєктів немає

 
Пов'язані документи

Пов'язаних документів немає

 
Історія документа

Історії немає

 
Публікації документа

25.06.2007



УКРАЇНА
 
МІСТО ІВАНО-ФРАНКІВСЬК
РОЗПОРЯДЖЕННЯ
міського голови
 
від 21.06.2007р.  № 358-р
 


Про відзначення в місті Дня молоді


З метою відзначення в місті Дня молоді:


  1. Затвердити програму святкових заходів (додаток 1).
  2. Управлінню у справах сім’ї, молодіжної та гендерної політики виконавчого комітету міської ради (Р. Микитюк ) організувати та провести святкові заходи до Дня молоді.
  3. Управлінню у справах сім’ї, молодіжної та гендерної політики виконавчого комітету (Р. Микитюк) провести нагородження грамотами та подяками міського голови молодіжних громадських організацій та активістів МГО міста (додаток 3).
  4. Управлінню  житлово-комунального  господарства  виконавчого комітету міської ради (П. Косюк) до 24.06.07 р. встановити подіум на площі Ринок, підготувати сценічний майданчик на міському озері та організувати прибирання навколишньої території після проведення святкових заходів.
  5. Міському відділу внутрішніх справ УВС в Івано-Франківській області (В. Фелик) забезпечити громадський порядок під час проведення святкових заходів.
  6. Центральній міській клінічній лікарні (Я. Джигіта) забезпечити чергування бригад швидкої медичної допомоги під час проведення святкових заходів.
  7. Фінансовому управлінню виконавчого комітету міської ради  (В. Сусаніна), здійснити фінансування з коштів цільового фонду соціально-економічного розвитку міста на організацію проведення святкових заходів до Дня молоді, згідно кошторису (додаток 2).
  8. Консультанту відділу патронатної служби з питань засобів масової інформації виконавчого комітету міської ради А. Олексину  забезпечити висвітлення у ЗМІ проведення святкових заходів до Дня молоді.
  9. Контроль за виконанням розпорядження покласти на заступників міського голови з питань діяльності виконавчих органів міської ради В. Кімаковича та З. Федорук.



Міський голова                                                                        Віктор Анушкевичус



Додатки:



2011-2024 © Всі права застережено.