Розпорядження міського голови  "Про відзначення в місті Дня Державності ..."  № 371-р від 25.06.2007р. 
Документ №371-р від 25.06.2007р. Чинний
        

 
Проєкти документа

Проєктів немає

 
Пов'язані документи

Пов'язаних документів немає

 
Історія документа

Історії немає

 
Публікації документа

29.06.2007



УКРАЇНА
 
МІСТО ІВАНО-ФРАНКІВСЬК
РОЗПОРЯДЖЕННЯ
міського голови
 
від 25.06.2007р.  № 371-р
 


Про відзначення в місті Дня Державності


Враховуючи велику історичну цінність акту відновлення Української державності, проголошеного 30 червня 1941 року у Львові та на відзначення 100-річчя з дня народження Головнокомандувача УПА Романа Шухевича:


  1. Відділу внутрішньої політики (П.Владика), управлінню культури вико-навчого комітету міської ради (М.Петрик) підготувати сценарій та запросити громадськість до участі в урочистостях з нагоди освячення місця встановлення пам’ятника видатним провідникам українського визвольного руху ХХ сторіччя Степанові Бандері та Євгенові Коновальцю, які відбудуться 30.06.07р. з 11.00 год. на Європейській площі.
  2. Відділу внутрішньої політики виконавчого комітету міської ради (П.Владика) запросити для участі в заході духовенство та вірних різних конфесій, запропонувати духовенству відправити панахиду за героїв та освятити місце встановлення пам’ятника.
  3. Відділу внутрішньої політики (П.Владика), управлінню культури виконавчого комітету міської ради (М.Петрик) підготувати сценарій та запросити громадськість до участі в урочистій академії з нагоди Дня Державності та 100-річчя від дня народження Романа Шухевича, яка відбудеться 01.07.07 року в Центральному Народному Домі з 17.00 год.
  4. Управлінню житлово-комунального господарства виконавчого комітету міської ради (П.Косюк) до 30.06.07р. впорядкувати вулиці міста, меморіальні кладовища та сквери, зокрема Європейську площу, місця покладань вінків та квітів, забезпечивши їх відповідними підставками, встановити розети з державними прапорами на Європейській площі біля місця освячення і організувати вивішування державних прапорів на вулицях, майданах та будівлях підприємств, установ і організацій міста з 28.06.07 р. по 30.06.07р. включно.
  5. Управлінню у справах сім’ї, молодіжної та гендерної політики (В.Соловйов) запросити до участі у заходах представників молодіжних організацій.
  6. Відділу внутрішніх справ міста (В.Фелик) забезпечити охорону громадського порядку та, при потребі, часткове перекриття руху транспорту під час проведення заходу 30.06.07р.
  7. Центру обслуговування споживачів та продажу послуг (Я.Болехівський) забезпечити озвучення заходів які відбудуться 30.06.07р. з 11.00 год. до 12.30 год. на Європейській площі.
  8. Головному лікарю центральної міської клінічної лікарні Я.Джигіті забезпечити медичне обслуговування заходів.
  9. Сільським головам приміських сіл організувати проведення урочистих заходів за місцем адміністрування та запросити мешканців до участі в загальноміських заходах.
  10. Консультанту з питань ЗМІ відділу патронатної служби виконавчого комітету міської ради А.Олексину провести широке анонсування та висвітлення урочистих заходів через засоби масової інформації міста.
  11. Господарському відділу виконавчого комітету міської ради (М.Нагірний) придбати вінки, кошики та квіти для покладання і забезпечити їх доставку до місць покладань; забезпечити чергування транспорту для організаційних потреб 30.06.07р. та 01.07.07р.
  12. Фінансовому управлінню виконавчого комітету міської ради (В.Сусаніна) виділити кошти для проведення заходів з видатків, пов'язаних із відзначенням державних свят та визначних і пам'ятних дат, згідно з поданими рахунками.
  13. Контроль за виконанням розпорядження покласти на секретаря міської ради В.Бойчука.



Міський голова                                                                        Віктор Анушкевичус



2011-2024 © Всі права застережено.