Розпорядження міського голови  "Про оформлення права власності на нерухоме майно..."  № 390-р від 10.07.2007р. 
Документ №390-р від 10.07.2007р. Чинний
        

 
Проєкти документа

Проєктів немає

 
Пов'язані документи

Пов'язаних документів немає

 
Історія документа

Історії немає

 
Публікації документа

14.07.2007



УКРАЇНА
 
МІСТО ІВАНО-ФРАНКІВСЬК
РОЗПОРЯДЖЕННЯ
міського голови
 
від 10.07.2007р.  № 390-р
 


Про оформлення права власності на нерухоме майно


Розглянувши пропозиції Фонду комунальної власності територіальної громади міста Івано-Франківська, керуючись главами 9, 10,13, 24 Цивільного кодексу України, Законом України "Про місцеве самоврядування в Україні":


1. Оформити право власності за територіальною громадою міста в особі Івано-Франківської міської ради на :

Нежитлові приміщення, розташовані на першому поверсі в будинку на вул. Січових Стрільців,56, які орендує приватний підприємець Ковальчук Леся Богданівна.

Нежитлові приміщення, розташовані на першому поверсі в будинку на вул. Січових Стрільців,56, які орендує підприємець Зубило Олег Петрович.

Нежитлові приміщення, розташовані на другому поверсі в будинку на вул. Січових Стрільців,56, які орендує приватне підприємство" Телерадіокомпанія "Ніко-Захід".

Нежитлові приміщення, розташовані на другому поверсі в будинку на вул. Січових Стрільців,56, які орендує ТзОВ " Акорд ".

Нежитлові приміщення, розташовані на другому поверсі в будинку на вул. Січових Стрільців,56, які орендує підприємець Загірняк Михайло Олексійович.

Нежитлові приміщення, розташовані на другому поверсі в будинку на вул. Січових Стрільців 56, які орендує підприємець Червак Надія Дмитрівна.

Нежитлові приміщення, розташовані на четвертому поверсі в будинку на вул. Січових Стрільців,56, які орендує Івано-Франківський міський осередок "Християнсько-демократична молодь України".

Нежитлові приміщення, розташовані на четвертому поверсі в будинку на вул. Січових Стрільців,56, які орендує приватне підприємство" Амокс",

Нежитлові приміщення, розташовані на четвертому поверсі в будинку на вул. Січових Стрільців,56, які орендує ТзОВ "Міське рекламно-інформаційне підприємство "Ратуша".

Нежитлові приміщення, розташовані на четвертому поверсі в будинку на вул. Січових Стрільців,56, які орендує підприємець Корнійчук Олександр Вікторович.

Нежитлові приміщення, розташовані на четвертому поверсі і в будинку на вул. Січових Стрільців,56, які орендує підприємець Барабаш Ігор Йосипович.

Нежитлові приміщення, розташовані на четвертому поверсі вбудинку на вул. Січових Стрільців,56, які орендує підприємець Дубей Федір Іванович.

Нежитлові приміщення, розташовані на п"ятому поверсі в будинку на вул. Січових Стрільців,56, які орендує приватне підприємство "Амокс".

Нежитлові приміщення, розташовані на шостому поверсі в будинку на вул. Січових Стрільців,56, які орендує ТзОВ "ТРК-3 студія".


2. Доручити обласному комунальному підприємству "Івано-Франківське обласне бюро технічної інвентаризації" спільно з юридичним відділом міськвиконкому в установленому порядку здійснити юридичне оформлення права власності на нежитлові приміщення згідно із п.1.1 та п.1.14 цього розпорядження, в тому числі видати свідоцтва про право власності.


З. Уповноважити першого заступника міського голови Володимира Швадчака від імені виконавчого комітету Івано-Франківської міської ради підписати свідоцтва про право власності, оформлені згідно ізп.п.1.1-1.14 даного розпорядження.



Міський голова                                                                        Віктор Анушкевичус



2011-2024 © Всі права застережено.