Розпорядження міського голови  "Про делегування ТзОВ "ЕКА-Захід" та Прикарпатській унів..."  № 395-р від 10.07.2007р. 
Документ №395-р від 10.07.2007р. Чинний
        

 
Проєкти документа

Проєктів немає

 
Пов'язані документи

Пов'язаних документів немає

 
Історія документа

Історії немає

 
Публікації документа

14.07.2007



УКРАЇНА
 
МІСТО ІВАНО-ФРАНКІВСЬК
РОЗПОРЯДЖЕННЯ
міського голови
 
від 10.07.2007р.  № 395-р
 


Про делегування ТзОВ “ЕКА-Захід” та Прикарпатській універсальній товарній біржі повноважень з проведення експертної оцінки та реалізації майна комунального підприємства “Муніципальні ринки міста Івано-Франківська”


Керуючись Законом України “Про місцеве самоврядування в Україні”, відповідно до рішення ХІІ сесії Івано-Франківської міської ради від 30.01.2007 року “Про ліквідацію комунального підприємства “Муніципальні ринки міста Івано-Франківська” та рішення виконавчого комітету міської ради від 12.06.07 № 314 “Про використання майна комунального підприємства “Муніципальні ринки міста Івано-Франківська” :


1. Делегувати ТзОВ “ЕКА-Захід” (О.Корчмар) та Прикарпатській універсальній товарній біржі (О.Андрусенко) повноваження з проведення експертної оцінки та реалізації майна комунального підприємства “Муніципальні ринки міста Івано-Франківська”, визначеного ліквідаційною комісією з ліквідації комунального підприємства “Муніципальні ринки міста Івано-Франківська” шляхом продажу вищезазначеного майна за грошові кошти з аукціону.

2. Ліквідаційній комісії з ліквідації комунального підприємства “Муніципальні ринки міста Івано-Франківська” визначити майно комунального підприємства “Муніципальні ринки міста Івано-Франківська”, яке доцільно реалізувати шляхом продажу з аукціону та подати перелік цього майна ТзОВ “ЕКА-Захід” та Прикарпатській універсальній товарній біржі.

3. Кошти, отримані Прикарпатською універсальною товарною біржею від реалізації з аукціону майна комунального підприємства “Муніципальні ринки міста Івано-Франківська”, перерахувати на рахунок підприємства.

4. Оплату ТзОВ “ЕКА-Захід” та Прикарпатській універсальній товарній біржі за проведення експертної оцінки та виконання робіт з продажу майна комунального підприємства “Муніципальні ринки міста Івано-Франківська” обумовити окремими договорами.

5. Контроль за виконанням розпорядження покласти на голову ліквідаційної комісії з ліквідації комунального підприємства “Муніципальні ринки міста Івано-Франківська” І.Ляховича та заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів міської ради З.Федорук.



Міський голова                                                                        Віктор Анушкевичус



2011-2024 © Всі права застережено.