Рішення виконавчого комітету  "Про вибуття з прийомної сім'ї особи з числа дітей, позб..."  № 115 від 07.02.2019р. 
Документ №115 від 07.02.2019р. Чинний
        

 
Проєкти документа

Проєктів немає

 
Пов'язані документи

Рішення виконавчого комітету  Про створення прийомної сім'ї подружжя Дяківа В.Б.та Дяків Л.Я. і влаштування на виховання та спільне проживання малолітніх Грицюка М., Грицюка В., Грицюк О.
Рішення виконавчого комітету  №260 від 25.05.2010р. Чинний

 
Історія документа

Історії немає

 
Публікації документа

11.02.2019



УКРАЇНА
 
ІВАНО-ФРАНКІВСЬКА МІСЬКА РАДА
ІВАНО-ФРАНКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ
 
РІШЕННЯ
 
від 07.02.2019р.  № 115
м.Івано-Франківськ
 


Про вибуття з прийомної сім’ї особи з числа дітей, позбавлених батьківського піклування, та внесення змін до рішення виконавчого комітету Івано-Франківської міської ради від -р. №-


Керуючись пп. 4, п. б, ст. 34 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», постановою Кабінету Міністрів України від 26.04.2002р. № 565 «Про затвердження Положення про прийомну сім’ю» зі змінами та доповненнями, наказом Міністерства соціальної політики України, Міністерства охорони здоров’я України, Міністерства освіти і науки, молоді та спорту України, Міністерства внутрішніх справ України від 01.06.2012р. №329/409/652/502 «Про взаємодію місцевих органів виконавчої влади з питань здійснення контролю за умовами утримання і виховання дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, які виховуються в прийомних сім’ях та дитячих будинках сімейного типу», на підставі заяв - та - від -р., у зв’язку зі смертю прийомної матері - (свідоцтва про смерть серії - №- від -р., видане - відділом державної реєстрації актів цивільного стану Головного територіального управління юстиції в - області), виконавчий комітет міської ради

вирішив:

1. Припинити з -р. перебування -, - року народження, особи з числа дітей, позбавлених батьківського піклування, у прийомній сім’ї -, у зв’язку з досягненням повноліття.

2. Департаменту соціальної політики (В.Семанюк) припинити виплати прийомній сім’ї - державної соціальної допомоги на -.

3. Внести зміни до рішення виконавчого комітету - міської ради від -р. №- «Про створення прийомної сім’ї подружжя - та - і влаштування на виховання та спільне проживання малолітніх -, -, -»:

3.1. Вилучити прізвище, ім’я, по батькові «-» з тексту рішення.

3.2. Замінити в тексті рішення словосполучення «прийомні батьки» на «прийомний батько».

4. Службі у справах дітей (З.Сливка):

4.1. Проінформувати службу у справах дітей - районної державної адміністрації про вибуття - з прийомної сім’ї.

4.2. Підготувати додаткову угоду про внесення змін до договору про влаштування дітей на виховання та спільне проживання у прийомній сім’ї від -р. №-.

5. Контроль за виконанням даного рішення покласти на заступника міського голови О.Левицького.




Міський голова                                                                        Руслан Марцінків



2011-2024 © Всі права застережено.