Рішення виконавчого комітету  "Про надання вихідних даних - містобудівних умов та обме..."  № 228 від 28.02.2019р. 
Документ №228 від 28.02.2019р. Чинний
        

 
Проєкти документа

Проєктів немає

 
Пов'язані документи

Пов'язаних документів немає

 
Історія документа

Історії немає

 
Публікації документа

04.03.2019



УКРАЇНА
 
ІВАНО-ФРАНКІВСЬКА МІСЬКА РАДА
ІВАНО-ФРАНКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ
 
РІШЕННЯ
 
від 28.02.2019р.  № 228
м.Івано-Франківськ
 


Про надання вихідних даних – містобудівних умов та обмежень для проектування об’єкта будівництва


Розглянувши звернення громадян та юридичних осіб про надання вихідних даних – містобудівних умов та обмежень для проектування об’єкта будівництва, керуючись Законом України від 17.02.2011 № 3038-VI                      «Про регулювання містобудівної діяльності», Законом України від 17.01.2017                 № 1817-VIII «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо удосконалення містобудівної діяльності», пунктом 9 ст. 31, ст. 52, ч. 6 ст. 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», виконавчий комітет міської ради

вирішив:


1.        Надати вихідні дані – містобудівні умови та обмеження для проектування об’єкта будівництва:

    1. Департаменту житлової, комунальної політики та благоустрою Івано – Франківської міської ради для реконструкції перехрестя                                         вул. Довгої – Берегової – бульвару Північного із влаштуванням кільцевого руху у м. Івано – Франківську.
    2. Управлінню капітального будівництва міськвиконкому для реконструкції перехрестя вул. В. Івасюка – Незалежності – Микитинецької                    у м. Івано – Франківську.
    3. Комунальному закладу «Івано – Франківський обласний клінічний кардіологічний центр» для реконструкції приміщень Івано – Франківського обласного клінічного кардіологічного диспансеру на 4-му поверсі                           на вул. Гетьмана Мазепи, 114 у м. Івано – Франківську.
    4. Крихівецькій сільській раді Івано – Франківської міської ради для нового будівництва зовнішніх мереж водопостачання на вул. Місячній, вул. Бистрицькій, вул. Веселковій у с. Крихівці.


    1. Крихівецькій сільській раді Івано – Франківської міської ради для нового будівництва зовнішніх мереж водопостачання на вул. Вивізній,                        вул. Калиновій у с. Крихівці.
    2. Публічному акціонерному товариству «Концерн Галнафтогаз»                     для реконструкції автозаправної станції з влаштуванням автогазозаправного пункту на набережній ім. В. Стефаника, 5 у м. Івано – Франківську.
    3. Публічному акціонерному товариству «Концерн Галнафтогаз»                     для реконструкції автозаправної станції з влаштуванням автогазозаправного пункту на вул. Тисменицькій, 249 у с. Угорники.
    4. Товариству з обмеженою відповідальністю «Газтранзитбуд» для нового будівництва автомийки на вул. Польовій, 2а у м. Івано – Франківську.
    5. Товариству з обмеженою відповідальністю «Ерагон» для реконструкції адміністративно – виробничої будівлі з добудовою                              на вул. Максимовича, 15 у м. Івано – Франківську.
    6. Товариству з обмеженою відповідальністю «Комерційне підприємство «Стандарт – ІФ» для нового будівництва багатоквартирних житлових будинків з гранично допустимою висотою 18,0 м                                                        на вул. Декабристів, 43а у с. Микитинці.
    7. Фізичній особі для реконструкції медичного спа – центру                              з добудовою на бульварі Південному, 38 у м. Івано – Франківську.
    8. Фізичній особі для реконструкції квартири №68                                                   з долученням частини приміщення загального користування (горища)                    на вул. Сотника Сергія Дідича, 2 у м. Івано – Франківську.
    9. Фізичній особі для реконструкції квартири № 1 під торгово – офісні приміщення на вул. Б. Лепкого, 1 у м. Івано – Франківську.
    10. Фізичній особі для реконструкції квартири №2 під офісні приміщення на вул. Івана Франка, 12 у м. Івано – Франківську.
    11. Фізичній особі для реконструкції квартири №40 з прибудовою                  над частиною приміщень медичного спа – центру на бульварі Південному, 38 у м. Івано – Франківську.
    12. Фізичній особі для реконструкції квартири №51 під стоматологічний кабінет на вул. І. Пулюя, 1 у м. Івано – Франківську.

2.                Департаменту містобудування, архітектури та культурної спадщини внести зміни:

2.1.        У містобудівні умови та обмеження для проектування об’єкта будівництва від 22.01.2019 р. № 17-31.2.1-01 видані Управлінню капітального будівництва міськвиконкому для нового будівництва футбольного поля у м. Івано – Франківську (в районі Пасічної поблизу так званого «німецького» озера).

  1. Зобов’язати замовника:

3.1.        Отримати вихідні дані для проектування відповідно до статті 29 Закону України «Про регулювання містобудівної діяльності».

3.2.        Розробити проектну документацію та затвердити її в установленому порядку.


3.3.        До виконання підготовчих та будівельних робіт приступити після отримання документа, що надає право на виконання вищезазначених робіт              в управлінні з питань державного архітектурно – будівельного контролю виконавчого комітету Івано – Франківської міської ради з наступним прийняттям об’єкта до експлуатації в установленому законодавством порядку.

3.4.        Укласти з виконавчим комітетом міської ради договір про пайову участь замовників будівництва у створенні і розвитку інженерно– транспортної та соціальної інфраструктури міста.

4.        Голові ліквідаційної комісії О. Кошику підготувати та затвердити наказ про затвердження містобудівних умов та обмежень для проектування обєкта будівництва.

5.        Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови – начальника фінансового управління В. Сусаніну.




Міський голова                                                                        Руслан Марцінків



2011-2024 © Всі права застережено.