Розпорядження міського голови  "Про створення та роботу мобільної групи із профілактики..."  № 82-р від 13.03.2019р. 
Документ №82-р від 13.03.2019р. Чинний
        

 
Проєкти документа

Проєктів немає

 
Пов'язані документи

Пов'язаних документів немає

 
Історія документа

Історії немає

 
Публікації документа

17.03.2019



УКРАЇНА
 
МІСТО ІВАНО-ФРАНКІВСЬК
РОЗПОРЯДЖЕННЯ
міського голови
 
від 13.03.2019р.  № 82-р
 


Про створення та роботу мобільної групи із профілактики і запобіганню спалювання сухої рослинності та побутових відходів на території Івано-Франківської міської ради



Згідно п. 8 ст. 52 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», ст. 30, ст. 40 Закону України «Про благоустрій населених пунктів», Кодексу цивільного захисту України та «Правил благоустрою міста Івано-Франківська», з метою профілактики і запобігання спалювання сухої рослинності, порушення інших протипожежних норм в екосистемах та об’єктах благоустрою на території міста:


  1. Утворити мобільну групу у складі:

О. Лемчак – заступник директора КУ «Івано-Франківська міська аварійно- рятувана служба», керівник мобільної групи;

А. Макойда – начальник відділу екологічної безпеки КП «Муніципальна варта», заступник керівника мобільної групи;

Р. Козаков – інспектор Івано-Франківського МВ УДСНС України в області (за згодою).

А. Ковальчук – головний спеціаліст управління з питань надзвичайних ситуацій, мобілізаційно-оборонної роботи та діяльності правоохоронних органів міської ради;

М. Атаманюк – завідувач сектора нагляду муніципальної інспекції з благоустрою Департаменту житлової, комунальної політики та благоустрою міської ради;

Ю Миронюк – заступник начальника Івано-Франківського відділу поліції ГУНП України в Івано-Франківській області (за згодою).


  1. Мобільній групі здійснювати обстеження території міста в період з 11 березня по 20 травня 2019 року.

Керівнику мобільної групи (О. Лемчак) щотижнево надавати письмову інформацію про проведену роботу в управління з питань надзвичайних ситуацій, мобілізаційно-оборонної роботи та діяльності правоохоронних органів міської ради.


  1. Керівникам структурних підрозділів виконавчого комітету міської ради, та комунальних підприємств виділяти підпорядкований їм службовий автомобіль, за потреби згідно затвердженого графіка для роботи мобільної групи у пожежонебезпечний період.


  1. Івано-Франківському МВ УДСНС України в області (В. Мацалак) звернутись до релігійних конфесій міста щодо заклику до запобігання спалювання сухої рослинності на території Івано-Франківської міської ради.

Підготувати матеріали та буклети про негативні наслідки спалювання сухої рослинності для здоров’я громадян.

Через засоби масової інформації здійснювати інформаційно-роз’яснювальну роботу серед населення Івано-Франківської міської ради


  1. Департаменту освіти та науки Івано-Франківської міської ради (І. Максимчук) протягом березня – квітня поточного року у загальноосвітніх навчальних закладах міста організувати уроки з охорони довкілля та запобігання спалювання сухої рослинності та інших легкозаймистих предметів.


  1. Рекомендувати сільським головам сіл Крихівці, Угорники, Микитинці, Вовчинець, Хриплин Івано-Франківської міської ради рішенням виконавчих комітетів сільських рад прийняти Правила благоустрою своїх сіл і уповноважити працівників КП «Муніципальна варта» та Муніципальну інспекцію з благоустрою для складання адміністративних протоколів на території своїх населених пунктів в порядку встановленому Кодексом України про адміністративне правопорушення.

Розглянути можливість виділення коштів для придбання паливо-мастильних матеріалів для Івано-Франківського МВ УДСНС України в області та КУ « Івано-Франківська міська аварійно-рятувальна служба».


7. Рекомендувати сільському голові с. Вовчинець М. Назару розглянути можливість тимчасового обмеження доступу громадян до «Вовчинецьких гір» в пожежонебезпечний період


8. Координацію роботи мобільної групи та узагальнення інформації про виконання розпорядження покласти на управління з питань надзвичайних ситуацій, мобілізаційно-оборонної роботи та діяльності правоохоронних органів міської ради (І. Влізло).


9. Контроль за виконанням даного розпорядження покласти на першого заступника міського голови М. Вітенка.




       Міський голова                                                                        Руслан Марцінків



2011-2024 © Всі права застережено.