Розпорядження міського голови  "Про організацію дрібнороздрібної торгівлі квасом на тер..."  № 127-р від 15.03.2016р. 
Документ №127-р від 15.03.2016р. Чинний
        

 
Проєкти документа

Проєктів немає

 
Пов'язані документи

Рішення виконавчого комітету  Про затвердження нової редакції Положення "Про дрібнороздрібну торгівлю та надання послуг у сфері розваг на території м. Івано-Франківська"
Рішення виконавчого комітету  №189 від 09.04.2014р. Чинний

 
Історія документа

Історії немає

 
Публікації документа

19.03.2016



УКРАЇНА
 
МІСТО ІВАНО-ФРАНКІВСЬК
РОЗПОРЯДЖЕННЯ
міського голови
 
від 15.03.2016р.  № 127-р
 


Про організацію дрібнороздрібної торгівлі

квасом на території міста


       Розглянувши заяви ПАТ «Івано-Франківська харчосмакова фабрика», які поступили через відділ дозвільно-погоджувальних процедур (Дозвільний центр м.Івано-Франківська) та керуючись законами України «Про місцеве самоврядування в Україні», «Про благоустрій населених пунктів», «Про захист прав споживачів», постанови Кабінету Міністрів України від 15.06.2006 р. №833 «Про затвердження Порядку провадження торговельної діяльності та правил торговельного обслуговування населення», наказу Міністерства зовнішніх економічних зв’язків і торгівлі України від 08.07.96 р. № 369 «Про затвердження Правил роботи дрібнороздрібної торговельної мережі», а також рішенням виконавчого комітету міської ради від 09.04.2014 р. № 189 «Про затвердження нової редакції Положення «Про дрібнороздрібну торгівлю та надання послуг у сфері розваг на території м. Івано-Франківська» , також з метою впорядкування дрібнороздрібної торгівлі в місті, дотримання її правил:


1.Погодити ПАТ «Івано-Франківська харчосмакова фабрика» облаштування роль-барів з торгівлі квасом в літній період 2016 року відповідно до схем розміщення погоджених Департаментом містобудування, архітектури та культурної спадщини згідно з додатком у вихідні та святкові дні.


2.За рекомендацією комісії з організації сезонної торгівлі, відповідно до п.6.3

Положення «Про дрібнороздрібну торгівлю та надання послуг у сфері розваг на території м. Івано-Франківська» та враховуючи, що ПАТ «Івано-Франківська харчосмакова фабрика» являється єдиним місцевим виробником хлібного квасу, погодження на розміщення роль-барів надати через відділ дозвільно-погоджувальних процедур (Дозвільний центр м.Івано-Франківська) безкоштовно.


3.Контроль за виконанням даного розпорядження покласти на заступника міського голови Богдана Білика.



Міський голова                                                                        Руслан Марцінків



Додатки:



2011-2024 © Всі права застережено.