Розпорядження міського голови  "Про розміщення об'єкта тимчасової дрібнороздрібної торг..."  № 112-р від 05.04.2019р. 
Документ №112-р від 05.04.2019р. Чинний
        

 
Проєкти документа

Проєктів немає

 
Пов'язані документи

Пов'язаних документів немає

 
Історія документа

Історії немає

 
Публікації документа

09.04.2019



УКРАЇНА
 
МІСТО ІВАНО-ФРАНКІВСЬК
РОЗПОРЯДЖЕННЯ
міського голови
 
від 05.04.2019р.  № 112-р
 


Про розміщення об’єкта тимчасової дрібнороздрібної торгівлі


       Розглянувши звернення ПрАТ «Івано-Франківська харчосмакова фабрика», керуючись Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», рішенням виконавчого комітету Івано-Франківської міської ради від 04.08.2016 року № 529 «Про затвердження Положення про дрібнороздрібну торгівлю, надання послуг у сфері розваг та проведення ярмарок на території м. Івано-Франківська», враховуючи рекомендації комісії з організації сезонної торгівлі


1. Погодити ПрАТ «Івано-Франківська харчосмакова фабрика» розміщення одного лотка для торгівлі квасом у вихідні та святкові дні в період з 08 квітня по 31 жовтня 2019 року відповідно до схеми розміщення погодженої Департаментом містобудування, архітектури та культурної спадщини на вул. Тролейбусній, поруч візового центру. 


2. Відповідно до п. 7.3 Положення про дрібнороздрібну торгівлю, надання послуг у сфері розваг та проведення ярмарок на території м. Івано-Франківська, затвердженого рішенням виконавчого комітету міської ради від 04.08.2016 року № 529, враховуючи, що ПРАТ «Івано-Франківська харчосмакова фабрика» являється місцевим виробником квасу, за рекомендацією комісії з організації сезонної торгівлі, погодження на розміщення надати на безоплатній основі.


3. ПрАТ «Івано-Франківська харчосмакова фабрика» дотримуватися вимог Положення про дрібнороздрібну торгівлю, надання послуг у сфері розваг та проведення ярмарок на території м. Івано-Франківська, затвердженого рішенням виконавчого комітету міської ради від 04.08.2016 року № 529.

4. ПрАТ «Івано-Франківська харчосмакова фабрика» при розміщенні лотка для торгівлі квасом дотримуватись зовнішнього вигляду торгового обладнання, відповідно до схеми розміщення погодженої Департаментом містобудування, архітектури та культурної спадщини.


5. Контроль за виконанням даного розпорядження покласти на заступника міського голови Богдана Білика.



Міський голова                                                                        Руслан Марцінків



2011-2024 © Всі права застережено.