Рішення виконавчого комітету  "Про проведення фан-зони МФК "Прикарпаття"..."  № 382 від 04.04.2019р. 
Документ №382 від 04.04.2019р. Чинний
        

 
Проєкти документа

Проєктів немає

 
Пов'язані документи

Рішення виконавчого комітету  Про затвердження Положення про дрібнороздрібну торгівлю, надання послуг у сфері розваг та проведення ярмарок на території м. Івано-Франківська
Рішення виконавчого комітету  №529 від 04.08.2016р. Втратив чинність

 
Історія документа

Історії немає

 
Публікації документа

08.04.2019



УКРАЇНА
 
ІВАНО-ФРАНКІВСЬКА МІСЬКА РАДА
ІВАНО-ФРАНКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ
 
РІШЕННЯ
 
від 04.04.2019р.  № 382
м.Івано-Франківськ
 


Про проведення фан-зони МФК «Прикарпаття»


Керуючись Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», Статутом територіальної громади міста Івано-Франківська, рішенням виконавчого комітету Івано-Франківської міської ради від 04.08.2016року №529 «Про затвердження Положення про дрібнороздрібну торгівлю, надання послуг у сфері розваг та проведення ярмарок на території м. Івано-Франківська», на підставі звернення громадської організації «Опікунська Рада» МФК «Прикарпаття», з метою популяризації українського футболу та проведення на належному рівні фан-зони просто неба, виконавчий комітет міської ради


вирішив:


1.Комунальному підприємству «Простір Інноваційних Креацій «Палац» (В.Гайдар) надати можливість проведення фан-зони ФК «Прикарпаття» впродовж квітня-травня місяця 2019 року (всього: 4 заходи по 3,5 год. кожен).

2.Погодити розташування місць для здійснення дрібнороздрібної торгівлі з продажу сувенірної продукції ФК «Прикарпаття» та КП ПІК ПАЛАЦ, попкорну та напоїв на території Комплексу колишнього палацу Потоцьких на вул. Шпитальній, 5, на період проведення заходу.

3.Відповідно до п.7.3 Положення про дрібнороздрібну торгівлю, надання послуг у сфері розваг та проведення ярмарок на території м. Івано-Франківська, затвердженого рішенням виконавчого комітету міської ради від 04.04.2016 року №529, надати дозвіл для здійснення торгівлі на безкоштовній основі.

4.Комунальному підприємству «Муніципальна варта» (А.Прусак) залучити додатково необхідну кількість працівників для забезпечення належної охорони комплексу колишнього палацу Потоцьких та забезпечення громадського порядку на період проведення заходу.

5.Контроль за виконанням цього рішення покласти на заступника міського голови - начальника фінансового управління міської ради В.Сусаніну.




Міський голова                                                                                Руслан Марцінків



2011-2024 © Всі права застережено.