Рішення виконавчого комітету  "Про надання статусу дитини, позбавленої батьківського п..."  № 188 від 17.03.2016р. 
Документ №188 від 17.03.2016р. Втратив чинність
        

 
Проєкти документа

Проєктів немає

 
Пов'язані документи

Рішення виконавчого комітету  Про державну реєстрацію народження покинутої дитини
Рішення виконавчого комітету  №118 від 19.02.2016р. Чинний
Рішення виконавчого комітету  Про надання (втрату) статусу дитини, позбавленої батьківського піклування, та подальше влаштування дітей
Рішення виконавчого комітету  №1113 від 07.12.2017р. Чинний

 
Історія документа

07.12.2017p. - Втрата чинності

 
Публікації документа

21.03.2016



УКРАЇНА
 
ІВАНО-ФРАНКІВСЬКА МІСЬКА РАДА
ІВАНО-ФРАНКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ
 
РІШЕННЯ
 
від 17.03.2016р.  № 188
м.Івано-Франківськ
 


Про надання статусу дитини,

позбавленої батьківського піклування,

та встановлення опіки


Розглянувши первинні матеріали справ, на підставі ст. 5, 11, 12 Закону України «Про забезпечення організаційно-правових умов соціального захисту дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування», ст. 243, 244 Сімейного кодексу України ст. 55, 56, 58, 61, 62, 63, 74 Цивільного кодексу України, постанови Кабінету Міністрів України від 24.09.2008р. №866 «Питання діяльності органів опіки та піклування, пов’язаної із захистом прав дитини» зі змінами та доповненнями, виконавчий комітет міської ради


вирішив:


1. Надати статус дитини, позбавленої батьківського піклування:

1.1. -, - року народження, у зв’язку з перебуванням матері під вартою в Івано-Франківській установі виконання покарань (№-); відомості про батька записані відповідно до ч.- ст.- Сімейного кодексу України.

1.1.1. Встановити опіку над малолітньою -, - року народження, яка зареєстрована та проживає за адресою: м.Івано-Франківськ, вул.-, -, кв.-, призначивши опікуном бабусю -, яка проживає за цією ж адресою.

1.1.2. Зобов’язати опікуна зберегти за підопічною право користування житлом за адресою: м.Івано-Франківськ, вул.-, -, кв.- до досягнення дитиною повноліття.


1.2. -, - року народження, у зв’язку із смертю матері (свідоцтво про смерть за актовим записом №- від - р. виданим відділом реєстрації смерті у м.Києві Управління державної реєстрації Головного територіального управління юстиції у місті Києві) та триманням батька під вартою в Івано-Франківській установі виконання покарань (№-).

1.2.1. Встановити опіку над малолітньою -, - року народження, яка зареєстрована за адресою: м.Івано-Франківськ, вул.-, -, кв.-, призначивши опікуном бабусю -, яка зареєстрована та проживає за адресою: -.- -, вул.-, -, кв.-.

1.2.2. Зобов’язати опікуна зберегти за підопічною право користування житлом за адресою: м.Івано-Франківськ, вул.-, -, кв.- до досягнення дитиною повноліття.


1.3. -, - року народження, покинутому в Івано-Франківському міському клінічному пологовому будинку (акт закладу охорони здоров’я та органу внутрішніх справ України про дитину, яку батьки (матір або батько), інші родичі або законний представник відмовилися забрати з пологового будинку, іншого закладу охорони здоров’я від - р.).

1.3.1. Встановити опіку над малолітнім -, - року народження, який перебуває в Івано-Франківській обласній дитячій клінічній лікарні, призначивши опікуном -, яка зареєстрована та проживає за адресою: -.- -, вул.-, -.

1.3.2. Зобов’язати опікуна зареєструвати підопічного за місцем своєї реєстрації за адресою: -.- -, вул.-, - та зберегти право користування житлом до досягнення дитиною повноліття.

1.3.3. Вважати таким, що втратив чинність п.-. рішення виконавчого комітету міської ради від - р. №- «Про державну реєстрацію народження покинутої дитини».


2. Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови Олександра Левицького.



Міський голова                                                                                              Руслан Марцінків



2011-2024 © Всі права застережено.