Рішення виконавчого комітету  "Про проведення велодня на відзначення 357-ї річниці від..."  № 434 від 11.04.2019р. 
Документ №434 від 11.04.2019р. Чинний
        

 
Проєкти документа

Проєктів немає

 
Пов'язані документи

Пов'язаних документів немає

 
Історія документа

Історії немає

 
Публікації документа

15.04.2019



УКРАЇНА
 
ІВАНО-ФРАНКІВСЬКА МІСЬКА РАДА
ІВАНО-ФРАНКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ
 
РІШЕННЯ
 
від 11.04.2019р.  № 434
м.Івано-Франківськ
 


Про проведення велодня на відзначення 357-ї річниці від дня заснування міста


Керуючись ст. ст. 28, 32, 52 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» та відповідно до календарного плану спортивно-масових заходів та навчально-тренувальних зборів з олімпійських видів спорту м. Івано-Франківська на 2019 рік, виконавчий комітет Івано-Франківської міської ради


вирішив:


1. Департаменту молодіжної політики та спорту Івано-Франківської  міської ради (В. Матешко) організувати проведення велодня на відзначення 357-ї річниці від дня заснування міста 04 травня 2019 року з 09.30 год. до 15.30 год. відповідно до маршруту: старт - меморіал пам'яті борцям за незалежність України (вул. Лепкого) - вул. Гаркуші – вул. Василіянок –Північний бульвар – вул. Довга – вул. Бельведерська – вул. Короля Данила – вул. Мазепи – вул. Гординського – вул. Чорновола – вул. Довженка – вул. Мазепи – міський парк ім. Т. Шевченка - фініш (додаток) та організаційно–тематичні заходи на місці старту та фінішу.

2. Івано-Франківському відділу поліції ГУНП України в Івано-Франківській області (т.в.о. Ю. Олійник), управлінню патрульної поліції Івано-Франківської області (О. Костенко) забезпечити охорону публічного порядку, перекриття руху автотранспорту та супровід велоколони двома екіпажами з 09.30 год. до 13.00 год. згідно зі схемою маршруту (додаток).

3. Комунальному підприємству «Муніципальна варта» (А. Прусак) забезпечити чергування працівників під час проведення заходу для охорони публічного порядку.

4. Управлінню охорони здоров’я Івано-Франківської міської ради (М. Бойко) забезпечити чергування медичних працівників на місці фінішу велоколони з 11.30 год. до 15.30 год.

5. Комунальному підприємству «Центр розвитку та рекреації» (Р. Василюк) надати літню естраду в парку культури та відпочинку
імені Т. Шевченка та доступ до електромережі для звукового забезпечення інформаційно-тематичних заходів після фінішу велоколони до 15.30 год.

6. Комунальному підприємству «Івано-Франківськміськсвітло» (В. Синишин) забезпечити вимкнення світлофорів під час руху велоколони

відповідно до маршруту.

7. Управлінню транспорту і зв’язку Івано-Франківської міської ради (А. Гіглюк) поінформувати перевізників про необхідність зміни маршруту руху громадського транспорту під час формування та руху велоколони.

8. Комунальному підприємству «Електроавтотранс» (В. Голутяк) забезпечити припинення руху комунального транспорту під час формування та руху велоколони відповідно до маршруту.

9. Департаменту житлової, комунальної політики та благоустрою (М. Смушак) забезпечити встановлення турнікетів у кількості 20 штук на місці старту.

10. Управлінню з питань надзвичайних ситуацій, мобілізаційно-оборонної роботи та діяльності правоохоронних органів Івано-Франківської міської ради (І. Влізло) сприяти залученню військовослужбовців ВЧ 1241 Національної гвардії України для охорони публічного порядку та перекриття дорожнього руху під час проведення велодня.

11. Координацію роботи та узагальнення інформації щодо виконання рішення покласти на головного відповідального виконавця – директора Департаменту молодіжної політики та спорту Івано-Франківської міської ради В. Матешка.

12. Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови О.Левицького.



Міський голова                                                                                        Руслан Марцінків



Додатки:



2011-2024 © Всі права застережено.