Розпорядження міського голови  "Про організацію та проведення заходів з відзначення 357..."  № 128-р від 22.04.2019р. 
Документ №128-р від 22.04.2019р. Чинний
        

 
Проєкти документа

Проєктів немає

 
Пов'язані документи

Пов'язаних документів немає

 
Історія документа

Історії немає

 
Публікації документа

26.04.2019



УКРАЇНА
 
МІСТО ІВАНО-ФРАНКІВСЬК
РОЗПОРЯДЖЕННЯ
міського голови
 
від 22.04.2019р.  № 128-р
 


Про організацію та проведення заходів з відзначення 357-ї річниці від дня заснування м.Івано-Франківська


З метою належної організації та проведення святкових заходів з відзначення 357-ї річниці від дня заснування м.Івано-Франківська, керуючись ст. 42 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»:


  1. Виконавчим органам Івано-Франківської міської ради, а також керівникам підприємств, установ та організацій, які входять до сфери їхнього управління:
  • запланувати та організувати на належному рівні проведення урочистих, культурно-мистецьких, освітньо-виховних та інших святкових заходів з відзначення 357-ї річниці від дня заснування м.Івано-Франківська;
  • вжити необхідних заходів, звернутись до правоохоронних органів та інших служб міста, підприємств, установ та організацій різних форм власності з метою забезпечення охорони публічного порядку, обмеження руху автомобільного транспорту в місцях проведення святкових заходів, медичного обслуговування, належного санітарного стану;
  • своєчасно сповістити відділ патронатної служби (В.Дротянко) про участь міського голови та керівництва міста у проведенні урочистих, культурно-мистецьких, освітньо-виховних та інших святкових заходів з відзначення 357-ї річниці від дня заснування м.Івано-Франківська;
  • запросити до участі у проведенні урочистих, культурно-мистецьких, освітньо-виховних та інших святкових заходів з відзначення 357-ї річниці від дня заснування м.Івано-Франківська представників духовенства, громадськість, ветеранів визвольної боротьби та російсько-української війни на Сході України, учнівську і студентську молодь, а також представників міст-партнерів;
  • організувати належне анонсування та висвітлення урочистих, культурно-мистецьких, освітньо-виховних та інших святкових заходів з відзначення 357-ї річниці від дня заснування м.Івано-Франківська у ЗМІ.
  1. Помічникам заступників міського голови, керуючого справами, керівникам виконавчих органів міської ради, а також підприємств, установ та організацій, які входять до сфери їхнього управління запросити працівників апарату та структурних підрозділів до участі в урочистих, культурно-мистецьких, освітньо-виховних та інших святкових заходах з відзначення 357-ї річниці від дня заснування м.Івано-Франківська.
  2. Комунальному підприємству «Електроавтотранс» забезпечити безкоштовне перевезення мешканців та гостей міста, одягнених у національний одяг на тролейбусних та автобусних маршрутах загального користування в звичайному режимі руху 5 травня 2019 року з нагоди Дня міста Івано-Франківська.
  3. Узагальнення інформації щодо виконання розпорядження покласти на відділ внутрішньої політики міської ради (І.Кінаш).
  4. Контроль за виконанням розпорядження покласти на заступників міського голови відповідно до розподілу посадових обов’язків.




Міський голова                                                                                Руслан Марцінків



2011-2024 © Всі права застережено.