Розпорядження міського голови  "Про Раду голів об'єднань співвласників багатоповерхових..."  № 154-р від 25.03.2016р. 
Документ №154-р від 25.03.2016р. Чинний
        

 
Проєкти документа

Проєктів немає

 
Пов'язані документи

Розпорядження міського голови  Про Раду голів будинкових комітетів та об'єднань співвласників багатоповерхових будинків при міському голові
Розпорядження міського голови  №92-р від 25.02.2009р. Втратив чинність

 
Історія документа

Історії немає

 
Публікації документа

29.03.2016



УКРАЇНА
 
МІСТО ІВАНО-ФРАНКІВСЬК
РОЗПОРЯДЖЕННЯ
міського голови
 
від 25.03.2016р.  № 154-р
 


Про Раду голів об’єднань співвласників багатоповерхових будинків при міському голові


З метою створення сприятливих умов для створення та функціонування органів самоорганізації населення будинкових комітетів та об’єднань співвласників багатоквартирних будинків, підвищення ефективності управління житловим фондом міста Івано-Франківська шляхом формування конкурентного середовища на ринку комунальних послуг та забезпечення ефективної співпраці органів самоорганізації населення будинкових комітетів та об’єднань співвласників багатоповерхових будинків з міською владою при реалізації політики щодо їхнього розвитку:


  1. Затвердити Положення про Раду голів об’єднань співвласників багатоповерхових будинків при міському голові згідно з додатком 1.
  2. Затвердити склад Ради голів об’єднань співвласників багатоповерхових будинків при міському голові згідно з додатком 2.
  3. Вважати таким, що втратило чинність розпорядження міського голови № 92-р від 25.02.2009 року «Про Раду голів будинкових комітетів та об’єднань співвласників багатоповерхових будинків при міському голові».
  4. Контроль за виконанням розпорядження покласти на керуючого справами виконкому Івано-Франківської міської ради Ігоря Шевчука.




Міський голова                                                                        Руслан Марцінків



Додатки:



2011-2024 © Всі права застережено.