Рішення виконавчого комітету  "Про надання дозволів на вчинення правочинів щодо належн..."  № 500 від 23.04.2019р. 
Документ №500 від 23.04.2019р. Чинний
        

 
Проєкти документа

Проєктів немає

 
Пов'язані документи

Рішення виконавчого комітету  Про затвердження Положення про порядок надання дозволів на вчинення правочинів щодо належного дітям майна, в тому числі житла, право власності на яке або право користування яким вони мають
Рішення виконавчого комітету  №107 від 23.02.2012р. Втратив чинність
Рішення виконавчого комітету  Про внесення змін в рішення виконавчого комітету міської ради від 23.02.2012 р. № 107
Рішення виконавчого комітету  №191 від 17.03.2016р. Втратив чинність

 
Історія документа

Історії немає

 
Публікації документа

27.04.2019



УКРАЇНА
 
ІВАНО-ФРАНКІВСЬКА МІСЬКА РАДА
ІВАНО-ФРАНКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ
 
РІШЕННЯ
 
від 23.04.2019р.  № 500
м.Івано-Франківськ
 


Про надання дозволів на вчинення правочинів щодо належного дітям майна, в тому числі житла, право власності на яке або право користування яким вони мають


Керуючись ст.ст. 31, 32, 33, 56, 203 Цивільного Кодексу України, ст.ст. 171, 176, 177 Сімейного Кодексу України, ст.34 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», ст.ст. 17, 18 Закону України «Про охорону дитинства», ст. 12 Закону України «Про основи соціального захисту бездомних осіб та безпритульних дітей», ст. 11 Закону України «Про забезпечення організаційно-правових умов соціального захисту дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування», постановами Кабінету Міністрів України від 24.09.2008р. № 866 «Питання діяльності органів опіки та піклування, пов’язаної із захистом прав дитини», згідно рішень виконавчого комітету Івано-Франківської міської ради від 23.02.2012 р. №107 «Про затвердження положення про порядок надання дозволів на вчинення правочинів щодо належного дітям майна, в тому числі житла, право власності на яке або право користування яким вони мають», від 17.03.2016 року № 191 «Про внесення змін в рішення виконавчого комітету від 23.02.2012 р. №107», з метою охорони та захисту прав та інтересів дітей при вчиненні правочинів щодо належного їм майна, в тому числі житла, право власності на яке або право користування яким вони мають, розглянувши первинні матеріали справ, виконавчий комітет Івано-Франківської міської ради

вирішив:

1. Дати дозвіл:

1.1. На укладання договорів купівлі-продажу (дарування, міни тощо) житла, право спільної власності на яке (користування яким) має дитина:

1.1.1. –– на укладання договору купівлі-продажу (дарування, міни тощо) щодо придбання на його ім’я –– кв.–– на вул.––, –– у м.Івано-Франківську, право користування якою мають ––, –– року народження, та ––, –– року народження, за згодою, поданою неповнолітньою та їх матір’ю –– органу опіки та піклування.

1.1.2. –– на укладання договору купівлі-продажу (дарування, міни тощо) щодо придбання на його ім’я –- та –– частин кв.–– на вул.––, –– в с.–– Івано-Франківської міської ради, право користування якою має ––, –– року народження, за згодою, поданою його матір’ю –– органу опіки та піклування.

1.1.3. –– на укладання договору купівлі-продажу (дарування, міни тощо) щодо придбання на його ім’я –– частини кв.–- на вул.––, ––, корп.–– в м.Івано-Франківську, право спільної власності на яку має ––, –- року народження, за згодою, поданою його матір’ю –– органу опіки та піклування.

1.2. На укладання договорів купівлі-продажу (дарування, міни тощо) щодо придбання на ім’я дитини житла (майна):

1.2.1. –– від імені малолітнього ––, –– року народження, на укладання договору купівлі-продажу (дарування, міни тощо) щодо придбання на ім’я дитини цілої кв. –– на вул.–– (–), –– у м.Івано-Франківську.

1.2.2. –– та –– від імені малолітньої ––, –– року народження, на укладання договору купівлі-продажу (дарування, міни тощо) щодо придбання на ім’я дитини цілої земельної ділянки кадастровий номер –– площею –– га, яка розташована за адресою: с.–– Івано-Франківської міської ради, садівниче товариство «––».

2. Зобов’язати батьків зберегти житлові та майнові права дітей та подати в управління адміністративних послуг (Б.Питель) підтверджуючі документи в термін до 6-ти місяців.

3. Термін дії дозволу 6 місяців з дня прийняття рішення.

4. Організацію виконання рішення покласти на службу у справах дітей виконавчого комітету міської ради (З.Сливка).

5. Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови Олександра Левицького.



Міський голова                                                                                Руслан Марцінків



2011-2024 © Всі права застережено.