Розпорядження міського голови  "Про відзначення роковин Чорнобильської трагедії..."  № 211-р від 20.04.2007р. 
Документ №211-р від 20.04.2007р. Чинний
        

 
Проєкти документа

Проєктів немає

 
Пов'язані документи

Пов'язаних документів немає

 
Історія документа

Історії немає

 
Публікації документа

24.04.2007



УКРАЇНА
 
МІСТО ІВАНО-ФРАНКІВСЬК
РОЗПОРЯДЖЕННЯ
міського голови
 
від 20.04.2007р.  № 211-р
 


Про відзначення роковин Чорнобильської трагедії


       На вшанування пам’яті жертв та постраждалих від Чорнобильської катастрофи:


  1. Відділу внутрішньої політики (Р.Стасько), управлінню культури  виконавчого комітету міської ради (М.Петрик)  підготувати сценарій та організувати проведення скорботного віча біля пам’ятного знаку жертвам Чорнобильської трагедії (вул. Незалежності, 46) 26.04.2007р. з 12.00 год. до 13.00 год., запросивши до участі громадськість і духовенство.
  2. Управлінням освіти і науки (М.Верес), у справах сім’ї, молодіжної та гендерної політики виконавчого комітету міської ради (В.Соловйов) залучити до участі в урочистостях учнівську та студентську молодь міста.
  3. Управлінню освіти і науки виконавчого комітету міської ради (М.Верес) провести у школах міста тематичні уроки, конкурси-виставки, лінійки пам’яті та інші заходи, приурочені до 21-ї річниці трагедії.
  4. Управлінню культури виконавчого комітету міської ради (М.Петрик) провести пам’ятні заходи у закладах культури міста.
  5. Управлінню праці та соціального захисту населення виконавчого комітету міської ради (І. Оробець) посилити увагу щодо соціального захисту осіб, постраждалих від Чорнобильської катастрофи, провівши обстеження матеріально-побутових умов найменш захищених сімей з цієї категорії громадян з метою визначення необхідності та можливості надання матеріальної допомоги.
  6. Управлінню житлово-комунального господарства виконавчого комітету міської ради (П. Косюк) до 26.04.2007р. впорядкувати місце проведення урочистостей, встановити підставки для вінків біля пам’ятного знаку жертвам Чорнобильської трагедії, організувати вивішування державних прапорів з чорною стрічкою на вулицях, майданах та будівлях підприємств, установ і організацій міста 26.04.2007р.
  7. Центру обслуговування споживачів та продажу послуг (Я.Болехівський) забезпечити озвучення скорботного віча, яке відбудеться біля пам’ятного знаку жертвам Чорнобильської трагедії (вул. Незалежності, 46) 26.04.2007р. з 12.00 год. до 13.00 год.
  8. Начальнику РЕМ В.Полішу забезпечити подачу електронапруги для здійснення звукопідсилення урочистостей, які відбудуться біля пам’ятного знаку жертвам Чорнобильської трагедії (вул. Незалежності, 46)  26.04.2007р. з 12.00 год. до 13.00 год.
  9. Головному лікарю центральної міської клінічної лікарні Я.Джигіті забезпечити медичне обслуговування заходу.
  10. Відділу внутрішніх справ міста (В. Фелику) забезпечити охорону громадського порядку під час проведення заходу.
  11. Консультанту з питань ЗМІ відділу патронатної служби виконавчого комітету міської ради А.Олексину провести анонсування та висвітлення заходів через засоби масової інформації, та запропонувати їм створити тематичні сторінки, приурочені наслідкам Чорнобильської катастрофи.
  12. Господарському відділу виконавчого комітету міської ради (В.Мельничук) придбати вінки, кошики та квіти для покладання і забезпечити їх доставку до місць покладань.
  13. Фінансовому управлінню виконавчого комітету міської ради (В.Сусаніна) виділити з видатків, пов'язаних із відзначенням державних свят та визначних і пам'ятних дат, кошти на проведення заходу згідно з поданими рахунками.
  14. Контроль за виконанням розпорядження покласти на секретаря міської ради В.Бойчука.



Міський голова                                                                Віктор Анушкевичус



2011-2024 © Всі права застережено.