Рішення виконавчого комітету  "Про проведення першого міжнародного фестивалю живої ску..."  № 492 від 23.04.2019р. 
Документ №492 від 23.04.2019р. Чинний
        

 
Проєкти документа

Проєктів немає

 
Пов'язані документи

Пов'язаних документів немає

 
Історія документа

Історії немає

 
Публікації документа

27.04.2019



УКРАЇНА
 
ІВАНО-ФРАНКІВСЬКА МІСЬКА РАДА
ІВАНО-ФРАНКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ
 
РІШЕННЯ
 
від 23.04.2019р.  № 492
м.Івано-Франківськ
 


Про проведення першого міжнародного фестивалю живої скульптури



Керуючись ст.ст.27, 32 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Статутом територіальної громади міста Івано-Франківська та з метою гідного відзначення 357 річниці від дня заснування міста Івано-Франківська, виконавчий комітет Івано-Франківської міської ради


вирішив:


  1. Департаменту освіти та науки Івано-Франківської міської ради (І.Максимчуку) забезпечити організацію та проведення першого міжнародного фестивалю живої скульптури під час ІV Міжнародного фестивалю мистецтв «Карпатський простір»:
    • 03.05.2019р. з 13:00 – 17:00 – організувати виступ мімів першого міжнародного фестивалю живої скульптури
  2. Відділу патронатної служби міської ради (В.Дротянко) довести інформацію про проведення заходів, зазначених у п.1 даного рішення до громадськості міста та забезпечити висвітлення її у засобах масової інформації
  3. Управлінню охорони здоров’я Івано-Франківської міської ради (М.Бойко) забезпечити чергування медичних працівників та карети швидкої медичної допомоги на франківській стометрівці та вулиці Лесі Українки:

03.05.2019р. – з 12:00 – 17:00 год.;

  1. Управлінню з питань надзвичайних ситуацій, мобілізаційно-оборонної роботи та діяльності правоохоронних органів міської ради (І.Влізло) здійснити обстеження території на франківській стометрівці та вулиці Лесі Українки на предмет безпечного відпочинку до проведення заходу, зазначених у п.1 даного рішення.
  2. Комунальному підприємству «Муніципальна варта» (А.Прусак) сприяти Івано-Франківському відділу поліції (Ю.Олійник) та управлінню патрульної поліції в м. Івано-Франківську (О.Костенко) у забезпеченні громадського порядку під час проведення масових заходів, зазначених у п.1 даного рішення: на франківській стометрівці та вулиці Лесі Українки 3.05.19 з 13:00 – 17:00.
  3. Фінансовому управлінню виконавчого комітету міської ради (В.Сусаніна) профінансувати витрати на проведення заходів, зазначених у п.1 даного рішення відповідно до кошторису (додаток).
  4. Координацію роботи та узагальнення інформації щодо виконання рішення покласти на Департамент освіти та науки Івано-Франківської міської ради.
  5. Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови О. Левицького.



Міський голова                                                                Руслан Марцінків



Додатки:



2011-2024 © Всі права застережено.