Розпорядження міського голови  "Про виділення коштів на друк інформаційно-туристичного ..."  № 217-р від 24.04.2007р. 
Документ №217-р від 24.04.2007р. Чинний
        

 
Проєкти документа

Проєктів немає

 
Пов'язані документи

Пов'язаних документів немає

 
Історія документа

Історії немає

 
Публікації документа

28.04.2007



УКРАЇНА
 
МІСТО ІВАНО-ФРАНКІВСЬК
РОЗПОРЯДЖЕННЯ
міського голови
 
від 24.04.2007р.  № 217-р
 


Про посилення пожежної безпеки в місті


Протягом трьох місяців 2007 року на території міста виникло 88 пожеж, що на 15 відсотків більше порівняно з аналогічним періодом 2006 року. Внаслідок пожеж загинуло 9 осіб проти 2 осіб у першому кварталі минулого року.

Пожежами знищено та пошкоджено ряд будівель і споруд різного призначення та майно на десятки тисяч гривень.

З метою покращення протипожежного захисту території міста та сіл міської ради, профілактики травмування і загибелі людей на пожежах та на виконання розпорядження облдержадміністрації від 26.03.2007 року №140 «Про посилення пожежної безпеки в області»:


1. Управлінню житлово – комунального господарства виконавчо-

го комітету міської ради (п. Косюк), сільським головам сіл Вовчинці, Крихівці, Микитинці, Угорники і Хриплин проаналізувати стан пожежної безпеки на територіях обслуговування житлово – експлуатаційними організаціями, сільськими радами та вжити дієвих заходів щодо профілактики та попередження пожеж.


2. Міському управлінню головного управління МНС України в області (В. Чернецький), управлінню з питань надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення виконавчого комітету міської ради (Ю.Щочкін);


2.1. На основі аналізу про стан протипожежної безпеки підготувати матеріали на розгляд міської комісії з питань техногенно – екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій з розробкою заходів щодо запобігання пожежам і загибелі на них людей.

2.2. До 1 травня 2007 року організувати та провести збори представників усіх релігійних конфесій, на яких розглянути питання щодо їх ролі у профілактиці пожеж та інших надзвичайних ситацій. Рекомендувати усім релігійним конфесіям використовувати в своїх проповідях інформацію про надзвичайні ситуації різного характеру, випадки загибелі та травмування людей на них, їхні наслідки та заходи щодо їх недопущення.

2.3. До 1 липня 2007 року відповідно до ст. 8 Закону України «Про пожежну безпеку» організувати навчання з питань пожежної безпеки позаштатних інспекторів сільських рад та житлово – експлуатаційних організацій міста.

3.  Головному  лікарю  центральної  міської  клінічної  лікарні  Я. Джигіті залучити медичний персонал для проведення роз’яснювальної роботи під час медичного обслуговування населення з попередження побутового травматизму та загибелі людей під час виникнення надзвичайних ситуацій, обладнати в кожному лікувальному закладі спеціальні куточки, стенди з відповідною літературою та наочною агітацією щодо попередження загибелі та травмування людей на пожежах, у побуті, під час дорожньо – транспортних пригод, на водних об’єктах.

4. Управлінню освіти і науки (М. Верес):

4.1. Впродовж квітня та жовтня 2007 року провести в загальноосвітніх навчальних закладах міста Тиждень безпеки життєдіяльності, в рамках якого організувати проведення вікторин, конкурсів, відкритих уроків та батьківських зборів за участю працівників міського управління ГУ МНС України в області. Відпрацювати практичні дії в умовах виникнення надзвичайних ситуацій та надання першої допомоги травмованим та потерпілим.

4.2. Організувати виступи в дошкільних і загальноосвітніх навчальних закладах агітбригад дружин юних рятувальників.

5. Управлінню освіти і науки (М. Верес), управлінню культури виконавчого комітету міської ради (М. Петрик), головному лікарю центральної міської клінічної лікарні Я. Джигіті привести у належний протипожежний стан підвідомчі об’єкти навчання, відпочинку, лікування (школи, дошкільні заклади, лікарні, дитячі оздоровчі заклади), забезпечити систематичне проведення роз’яснювальної та профілактичної роботи в цих закладах щодо попередження виникнення пожеж.

6. Управлінню житлово – комунального господарства виконавчо-

го комітету міської ради (П. Косюк) організувати виготовлення та розміщення в ліфтах, холах, на сходових клітках, коридорах загального користування житлових будинків табличок, листівок, плакатів з короткими інструкціями про заходи попередження виникнення надзвичайних ситуацій у побуті, на вулиці, під час трудової діяльності чи соціальному середовищі та рекомендаціями про порядок дій на випадок виникнення надзвичайних ситуацій. 

7. Контроль за виконанням розпорядження покласти на першого заступника міського голови В. Швадчака.



Міський голова                                                                        Віктор Анушкевичус



2011-2024 © Всі права застережено.