Розпорядження міського голови  "Про проведення конкурсу соціальних проектів для громадс..."  № 409-р від 17.07.2007р. 
Документ №409-р від 17.07.2007р. Чинний
        

 
Проєкти документа

Проєктів немає

 
Пов'язані документи

Пов'язаних документів немає

 
Історія документа

Історії немає

 
Публікації документа

21.07.2007



УКРАЇНА
 
МІСТО ІВАНО-ФРАНКІВСЬК
РОЗПОРЯДЖЕННЯ
міського голови
 
від 17.07.2007р.  № 409-р
 


Про проведення конкурсу соціальних проектів для громадських неприбуткових організацій у м. Івано-франківську


З метою підтримки громадських ініціатив спрямованих на вирішення соціальних  проблем дітей, сімей та молоді м. Івано-Франківська, підвищення адресності та ефективності соціальних послуг виконавчий комітет Івано-Франківської міської ради в рамках проекту “Соціальна робота: узагальнення досвіду моделей надання соціальних послуг в громаді”, який реалізовується Християнським дитячим фондом  за фінансової  підтримки Дирекції з питань розвитку та співробітництва Швейцарії:


  1. Затвердити Положення про порядок проведення конкурсу соціальних проектів у м. Івано-Франківську. Додаток 1 – на 4 аркушах.
  2. Затвердити Конкурсну комісію для проведення конкурсу соціальних проектів у м. Івано-Франківську. Додаток 2.
  3. Призначити головою Конкурсної комісії для проведення конкурсу соціальних проектів у м. Івано-Франківську заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів міської ради  В. Кімаковича .
  4. Консультанту з питань ЗМІ патронатної служби виконавчого комітету  міської ради А. Олексину до 01.07.2007 р. розмістити інформацію та аплікаційну форму про конкурс  соціальних проектів у м. Івано-Франківську на сайті виконавчого комітету та газети «Західний кур’єр».
  5. Директору МЦСССДМ Л. Дикун передбачити при формуванні  бюджетів  на наступні роки видатки для продовження конкурсу соціальних проектів громадських неприбуткових організацій у м. Івано-Франківську.
  6. Контроль за виконанням  розпорядження покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів міської ради В. Кімаковича. 



Міський голова                                                                Віктор Анушкевичус



Додатки:



2011-2024 © Всі права застережено.