Розпорядження міського голови  "Про заходи з підготовки до проведення позачергових вибо..."  № 473-р від 22.08.2007р. 
Документ №473-р від 22.08.2007р. Чинний
        

 
Проєкти документа

Проєктів немає

 
Пов'язані документи

Пов'язаних документів немає

 
Історія документа

Історії немає

 
Публікації документа

26.08.2007



УКРАЇНА
 
МІСТО ІВАНО-ФРАНКІВСЬК
РОЗПОРЯДЖЕННЯ
міського голови
 
від 22.08.2007р.  № 473-р
 


Про заходи з підготовки до проведення позачергових виборів народних депутатів України



       У відповідності до статей 19, 54, 81 ч.2-5 Закону України  “Про вибори народних депутатів України”, статті 1021 Закону України “Про внесення змін  до Закону України «Про вибори народних депутатів України” та деяких  інших законодавчих актів України (щодо порядку проведення позачергових виборів до Верховної Ради  України та заміщення  народних депутатів  України, повноваження яких були  достроково припинені)»:


1.Доручити відповідальним працівникам виконавчого комітету міської ради, структурних підрозділів, установ, організацій надати допомогу з уточнення списків виборців та підготовки приміщень виборчих дільниць згідно з додатками 1,2.


2.На час підготовки та проведення виборів відповідальні працівники  наділяються повноваженнями та обов’язками відповідно до додатку 1.


3.Керівник відділу, управління виконавчого комітету міської ради, установи, організації   особисто відповідає за створення умов для діяльності закріпленого за  виборчою дільницею з підготовки до проведення виборів, а в разі хвороби чи відпустки --за його заміну  іншими працівниками  підрозділу.


4. Для уточнення списків виборців:

4.1. Начальнику управління житлово-комунального господарства П.Косюку, начальникам житлово-експлуатаційних організацій 1-9, міському відділу внутрішніх справ (В.Фелику) закріпити  відповідальних працівників за виборчими дільницями та сприяти їх діяльності з перевірки списків виборців  на загальних виборчих дільницях відповідно до пропонованих меж дільниць в додатку 2.

       4.2.Закріпленим за виборчими дільницями спільно з начальниками ЖЕО 1-9, керівниками організацій, установ, підприємств, у віданні яких є житлові будинки, гуртожитки, головам житлово-будівельних кооперативів, головам товариств співвласників багатоквартирного житла, ректорам вищих навчальних закладів до 30.08.2007р. подати уточнені списки виборців.

       4.3.Керівники організацій, підприємств, установ особисто відповідають за достовірність, повноту уточнених  списків виборців та подання їх згідно з визначеним терміном.

5.Начальникам ЖЕО міста до 30.08.2007р. доповісти про встановлення аншлагів та номерів на житлових будинках.

6.Контроль за виконанням розпорядження покласти на керуючого справами виконавчого комітету міської ради А.Лиса.



Міський голова                                                                        Віктор Анушкевичус



Додатки:



2011-2024 © Всі права застережено.