Рішення виконавчого комітету  "Про видачу дозволів (ордерів) на порушення об'єктів бла..."  № 574 від 16.05.2019р. 
Документ №574 від 16.05.2019р. Чинний
        

 
Проєкти документа

Проєктів немає

 
Пов'язані документи

Пов'язаних документів немає

 
Історія документа

Історії немає

 
Публікації документа

20.05.2019



УКРАЇНА
 
ІВАНО-ФРАНКІВСЬКА МІСЬКА РАДА
ІВАНО-ФРАНКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ
 
РІШЕННЯ
 
від 16.05.2019р.  № 574
м.Івано-Франківськ
 


Про видачу дозволів (ордерів) на порушення

об’єктів благоустрою на території міста


Керуючись ст. ст. 52, 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», ст.10 Закону України «Про благоустрій населених пунктів», враховуючи Типовий порядок видачі дозволів на порушення об’єктів благоустрою або відмови в їх видачі, переоформлення, видачі дублікатів, анулювання дозволів, затверджений постановою Кабінету Міністрів України від 30.10.2013р. №870, виконавчий комітет міської ради


вирішив:


1. Департаменту житлової, комунальної політики та благоустрою Івано-Франківської міської ради (М. Смушак) видати дозволи (ордери) на порушення об’єктів благоустрою наступним суб’єктам господарювання та фізичним особам:

1.1. ТОВ «Квартал Краківський» (З. Мицкан) на проведення земляних робіт для прокладання мережі водопостачання на вул. Вовчинецькій (поруч ТРЦ «Велес»), терміном 14 днів з моменту видачі дозволу (ордера).

1.2. ДМП «Івано-Франківськтеплокомуненерго» (Р. Гайда) на проведення земляних робіт для реконструкції мережі теплопостачання на вул. Василя Стуса, 13, терміном 30 днів з моменту видачі дозволу (ордера).

1.3. Турчинській Галині Іванівні на проведення земляних робіт для прокладання мереж водопостачання та каналізації на вул. Далекій, 8 А, терміном 14 днів з моменту видачі дозволу (ордера).

1.4. ПП «Альфа Енерго Груп» (М. Ульянова) на проведення земляних робіт для заміни кабельної лінії на вул. Галицькій, 34 А, терміном 14 днів з моменту видачі дозволу (ордера).

1.5. ПП «Альфа Енерго Груп» (М. Ульянова) на проведення земляних робіт для прокладання кабельної лінії на вул. Івана Франка, 11, терміном 20 днів з моменту видачі дозволу (ордера).

1.6. Івано-Франківському відділенню ПАТ «Івано-Франківськгаз» (А.Струк) на проведення земляних робіт для підключення багатоквартирного житлового будинку на вул. Гетьмана Мазепи, 162-164, терміном 2 місяці з моменту видачі дозволу (ордера).

2. Департаменту житлової, комунальної політики та благоустрою Івано – Франківської міської ради (М. Смушак) відмовити у видачі дозволів (ордерів) на порушення об’єктів благоустрою наступним суб’єктам господарювання та фізичним особам:

       2.1. Гольдбергу Олегу Володимировичу на проведення земляних робіт для прокладання мереж водопостачання та каналізації на вул. Миру, 31.

       2.2. ТОВ «В. Д. Груп» (А. Шиманський) на проведення земляних робіт для прокладання мереж водопостачання та каналізації на вул. Богунській, 1.

       2.3. ТОВ «КМК Електро» (Т. Кріпкий) на проведення земляних робіт для прокладання кабельної лінії на вул. Вовчинецькій, 194, 196, 225 Д.

       2.4. ТОВ «Ельдорадо» (З. Ван Ліер) на проведення земляних робіт для влаштування паркувальних місць на вул. Незалежності, 83-87.

       2.5. ПП «Альфа Енерго Груп» (М. Ульянова) на проведення земляних робіт для заміни кабельних ліній на вул. Галицькій, 26, 28 А та вул.Військових Ветеранів, 3 А, 4, 6, 10 А.

       2.6. ПП «Альфа Енерго Груп» (М. Ульянова) на проведення земляних робіт для прокладання кабельної лінії на вул. Курінного Чорноти, 2 к.1.

       2.7. Івано-Франківському відділенню ПАТ «Івано-Франківськгаз» (А.Струк) на проведення земляних робіт для заміни розподільчого газопроводу на вул. Степана Бандери, 41, 51, 59, 63, 71.

       3. Департаменту житлової, комунальної політики та благоустрою Івано – Франківської міської ради (М. Смушак) відмовити у видачі дозволів (ордерів) на порушення об’єктів благоустрою у зв’язку з поданням неповного пакета документів, перелік яких визначено Інформаційною карткою 24/07 «Видача ордерів (дозволів) на порушення об’єктів благоустрою, пов’язаних з виконанням земельних та/або ремонтних робіт» Михайлишин Лідії Пилипівні на проведення земляних робіт для реконструкції мережі водопостачання на вул. Дарії Цвєк, 12.

4. Контроль за виконанням рішення покласти на першого заступника міського голови М. Вітенка.



Міський голова                                                                        Руслан Марцінків



2011-2024 © Всі права застережено.