Розпорядження міського голови  "Про створення робочої групи для проведення перевірок що..."  № 181-р від 04.04.2016р. 
Документ №181-р від 04.04.2016р. Чинний
        

 
Проєкти документа

Проєктів немає

 
Пов'язані документи

Розпорядження міського голови  Про внесення змін у склад робочої групи для проведення перевірок щодо місця проживання внутрішньо переміщених осіб
Розпорядження міського голови  №456-р від 27.07.2016р. Чинний

 
Історія документа

Історії немає

 
Публікації документа

08.04.2016



УКРАЇНА
 
МІСТО ІВАНО-ФРАНКІВСЬК
РОЗПОРЯДЖЕННЯ
міського голови
 
від 04.04.2016р.  № 181-р
 


Про створення робочої групи для проведення перевірок щодо місця проживання внутрішньо переміщених осіб


На виконання окремого доручення голови Івано-Франківської обласної державної адміністрації (О. Гончарука) «Про проведення перевірок щодо проживання внутрішньо переміщених осіб» від 25.03.2016 року №16/0/10-16/01-129, відповідно до постанов Кабінету Міністрів України від 01.10.2014 р. №509 «Про облік внутрішньо переміщених осіб», від 05.11.2014 р. №637 «Про здійснення соціальних виплат внутрішньо переміщеним особам», керуючись ст. 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»:


1.Створити робочу групу для проведення перевірок щодо місця проживання внутрішньо переміщених осіб та затвердити її склад (додаток).


2. Забезпечити подання департаментом соціальної політики виконкому Івано-Франківської міської ради (О. Заклинська) та управлінням Пенсійного фонду України в м. Івано-Франківську (О. Козло) до Івано-Франківського міського відділу управління Державної міграційної служби в Івано-Франківській області (В. Непеляк) інформації про здійснення соціальних та пенсійних виплат особам, переміщеним з тимчасово окупованої території України та районів проведення антитерористичної операції.


3. Голові робочої групи організувати проведення перевірок щодо місця проживання внутрішньо переміщених осіб на підставі інформації, наданої департаментом соціальної політики виконкому Івано-Франківської міської ради та управлінням Пенсійного фонду України в м.Івано-Франківську із складанням відповідних актів фактичного проживання зазначених осіб.

4. За результатами перевірок департаменту соціальної політики виконкому Івано-Франківської міської ради та управлінню Пенсійного фонду України в м. Івано-Франківську вживати належних заходів реагування щодо здійснення виплат особам, відносно яких не підтвердилися подані ними відомості про фактичне місце проживання.


5. Начальнику Івано-Франківського міського відділу управління Державної міграційної служби в Івано-Франківській області забезпечити подання актів фактичного проживання внутрішньо переміщених осіб до департаменту соціальної політики виконкому Івано-Франківської міської ради та управління Пенсійного фонду України в м. Івано-Франківську.


6. Координацію роботи та узагальнення інформації покласти на Івано-Франківський міський відділ управління Державної міграційної служби в Івано-Франківській області.


7. Контроль за виконанням розпорядження покласти на заступника міського голови О.Левицького.



Міський голова                                                                Руслан Марцінків



Додатки:



2011-2024 © Всі права застережено.