Рішення виконавчого комітету  "Про надання статусу дитини, позбавленої батьківського п..."  № 656 від 05.06.2019р. 
Документ №656 від 05.06.2019р. Чинний
        

 
Проєкти документа

Проєктів немає

 
Пов'язані документи

Рішення виконавчого комітету  Про надання статусу дитини, позбавленої батьківського піклування та встановлення опіки
Рішення виконавчого комітету  №227 від 11.03.2022р. Чинний

 
Історія документа

Історії немає

 
Публікації документа

09.06.2019



УКРАЇНА
 
ІВАНО-ФРАНКІВСЬКА МІСЬКА РАДА
ІВАНО-ФРАНКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ
 
РІШЕННЯ
 
від 05.06.2019р.  № 656
м.Івано-Франківськ
 


Про надання статусу дитини, позбавленої батьківського піклування та подальше влаштування



Керуючись ст.ст. 5, 11, 12 Закону України «Про забезпечення організаційно-правових умов соціального захисту дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування», ст.ст. 243, 244, 245, 246, 247, 248, 249 Сімейного кодексу України, ст.ст. 55, 56, 57,  59, 61, 62, 63, 66, 69, 72, 74, Цивільного кодексу України, постановою Кабінету Міністрів України від 24.09.2008р. №866 «Питання діяльності органів опіки та піклування, пов’язаної із захистом прав дитини» зі змінами та доповненнями, виконавчий комітет міської ради


вирішив:


       1. Надати статус дитини, позбавленої батьківського піклування:

       1.1. -, - року народження, у зв’язку зі смертю матері (свідоцтво про смерть за актовим записом №- від -р., видане Івано-Франківським міським відділом державної реєстрації актів цивільного стану Головного територіального управління юстиції в Івано-Франківській області) та позбавленням батька батьківських прав рішенням Івано-Франківського міського суду від –р. (справа №-).

1.1.1. Встановити піклування над неповнолітньою -, - року народження, яка зареєстрована та проживає за адресою: м.-, вул.-, , кв.-, призначивши піклувальником бабусю -, яка зареєстрована та проживає за цією ж адресою.

1.1.2. Зобов’язати піклувальника зберегти за підопічною право спільної сумісної власності та користування житлом за адресою: м.-, вул.-, -, кв.- до досягнення дитиною повноліття.


       1.2. -, - року народження, у зв’язку з тривалою хворобою матері, яка перешкоджає їй виконувати свої батьківські обов’язки, що підтверджується висновком лікарсько-консультативної комісії обласної психоневрологічної лікарні №- від -р.; відомості про батька записані відповідно до ч.1 ст.135 Сімейного кодексу України.

       1.2.1. Службі у справах дітей (І.Дутчак):

        - вжити заходи щодо подальшого влаштування -, - року народження, яка перебуває в Івано-Франківському міському соціально-реабілітаційному центрі матері та дитини «Містечко милосердя Святого Миколая» до сімейних форм виховання або на повне державне утримання;

        - зберегти за дитиною право користування житлом за адресою: м.-, вул. -, -, кв.-, до досягнення нею повноліття.


       1.3. -, - року народження, у зв’язку з тривалою хворобою матері, яка перешкоджає їй виконувати свої батьківські обов’язки, що підтверджується висновком лікарсько-консультативної комісії обласної психоневрологічної лікарні №- від -р. та триманням батька під вартою, що підтверджується ухвалою Івано-Франківського міського суду від -р. (справа №-).

       1.3.1. Службі у справах дітей (І.Дутчак):

       - вжити заходи щодо подальшого влаштування -, - року народження, який перебуває в Івано-Франківському міському соціально-реабілітаційному центрі матері та дитини «Містечко милосердя Святого Миколая» до сімейних форм виховання або на повне державне утримання;

       - зберегти за дитиною право користування житлом за адресою: м.-, вул.-, -, кв.-, до досягнення ним повноліття.


       3. Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови Олександра Левицького.



Міський голова                                                                                      Руслан Марцінків



2011-2024 © Всі права застережено.