Рішення міської ради  "Про затвердження змін до генерального плану м. Івано-Фр..."  № 137-26 від 07.06.2019р. 
Документ №137 від 07.06.2019р. Чинний
        

 
Проєкти документа

Проєктів немає

 
Пов'язані документи

Пов'язаних документів немає

 
Історія документа

Історії немає

 
Публікації документа

11.06.2019"Західний кур'єр" 25 27.06.2019



 
РІШЕННЯ
 
Івано-Франківської міської ради
(26  сесія)
7  демократичного скликання
 
від 07.06.2019р.  № 137-26
 

Про затвердження змін до генерального плану м. Івано-Франківська суміщеного з історико-архітектурним опорним планом міста


Розглянувши текстові та графічні матеріали містобудівної документації «Внесення змін до генерального плану м. Івано-Франківська суміщеного з історико-архітектурним опорним планом міста», розробленої Державним підприємством «Український державний науково-дослідний інститут проектування міст «ДІПРОМІСТО» ім.Ю.М.Білоконя», враховуючи результати громадських обговорень, позитивну експертизу містобудівної документації, керуючись законами України «Про регулювання містобудівної діяльності», «Про основи містобудування», ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», наказом Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України від 16.11.2011 р. № 290 «Про затвердження Порядку розроблення містобудівної документації», міська рада

вирішила:

1. Затвердити містобудівну документацію «Внесення змін до Генерального плану міста Івано-Франківська суміщеного з історико-архітектурним опорним планом міста», за винятком частини, що стосується орендованої Товариством з обмеженою відповідальністю «Розважально-відпочинковий центр «Гаразд» земельної ділянки площею 4,000 га зі сторони вул. Романа Гурика, кадастровий номер 2610100000:24:001:0078 (додається). 

2. Внести зміни до генерального плану міста Івано-Франківська, затвердженого рішенням Івано-Франківської міської ради від 03.07.2001р., згідно з містобудівною документацією, затвердженою пунктом 1 цього рішення.

3. Секретаріату міської ради (Н. Карабин) опублікувати дане рішення в газеті «Західний кур’єр» та оприлюднити на офіційному веб-сайті Івано-Франківської міської ради.

4. Управлінню організаційно-інформаційної роботи та контролю виконавчого комітету міської ради (А.Лис) розмістити матеріали генерального плану у формі відкритих даних на єдиному державному веб-порталі відкритих даних.

5. Управлінню архітектури, дизайну та містобудівної діяльності міської ради (О.Кошик) розмістити матеріали генерального плану зі змінами в приміщенні Управління архітектури, дизайну та містобудівної діяльності міської ради.

6. Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови В. Сусаніну та постійну депутатську комісію з питань містобудування та земельних відносин (В. Яблонь).



Міський голова                                                        Руслан Марцінків



Додатки:



2011-2024 © Всі права застережено.