Розпорядження міського голови  "Про проведення заходу "У колі друзів"..."  № 215-р від 21.06.2019р. 
Документ №215-р від 21.06.2019р. Чинний
        

 
Проєкти документа

Проєктів немає

 
Пов'язані документи

Пов'язаних документів немає

 
Історія документа

Історії немає

 
Публікації документа

25.06.2019



УКРАЇНА
 
МІСТО ІВАНО-ФРАНКІВСЬК
РОЗПОРЯДЖЕННЯ
міського голови
 
від 21.06.2019р.  № 215-р
 


Про проведення заходу «У колі друзів»



Керуючись ст. 42 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», відповідно до листа громадської організації «Добра Дія»  від 14.06.2019 року:


1. Комунальному підприємству «Простір Інноваційних Креацій «Палац» (В.Гайдар) надати громадській організації «Добра Дія» можливість проведення заходу «У колі друзів», який відбудеться 23 червня 2019 року о 16 год. на території Комплексу колишнього палацу Потоцьких за адресою по вул. Шпитальній, 5.

2. Комунальному підприємству «Простір Інноваційних Креацій «Палац» (В.Гайдар) забезпечити проведення заходу в частині підключення звукового обладнання до електромережі (на період проведення заходу).

3. Відповідно до п.7.3 Положення про дрібнороздрібну торгівлю, надання послуг у сфері розваг та проведення ярмарок на території м. Івано-Франківська, затвердженого рішенням виконавчого комітету міської ради від 04.04.2016 року №529, надати дозвіл для здійснення торгівлі на безкоштовній основі.

4. Погодити розташування місць для здійснення дрібнороздрібної торгівлі точок громадського харчування на території Комплексу колишнього палацу Потоцьких на період проведення заходу.

5. Департаменту житлової, комунальної політики та благоустрою міської ради (М. Смушак) забезпечити встановлення біотуалетів  на території Комплексу колишнього палацу Потоцьких в кількості 5 шт.

6. Управлінню охорони здоров’я міської ради  (М. Бойко) забезпечити медичне обслуговування заходу.

7. Комунальному підприємству «Муніципальна варта» (А.Прусак) залучити необхідну кількість працівників для забезпечення належної охорони території Комплексу колишнього палацу Потоцьких на період проведення заходу.

8. Контроль за виконанням розпорядження покласти на заступника міського голови-начальника фінансового управління В. Сусаніну.



Міський голова                                                                Руслан Марцінків



2011-2024 © Всі права застережено.