Розпорядження міського голови  "Про вшанування пам'яті страчених націоналістів..."  № 673-р від 15.11.2007р. 
Документ №673-р від 15.11.2007р. Чинний
        

 
Проєкти документа

Проєктів немає

 
Пов'язані документи

Пов'язаних документів немає

 
Історія документа

Історії немає

 
Публікації документа

19.11.2007



УКРАЇНА
 
МІСТО ІВАНО-ФРАНКІВСЬК
РОЗПОРЯДЖЕННЯ
міського голови
 
від 15.11.2007р.  № 673-р
 


Про вшанування пам’яті страчених націоналістів


       З метою належного вшанування пам’яті розстріляних фашистами членів ОУН 17 листопада 1943 року:


  1. Відділу внутрішньої політики виконавчого комітету міської ради (І.Кінаш), підготувати сценарний план покладання вінків та квітів до символічного пам’ятника розстріляним патріотам, що на вул. Страчених 17.11.07 р. о 12.00 год. та запросити до участі громадськість міста.
  2. Відділу внутрішньої політики виконавчого комітету міської ради (І. Кінаш), звернутись до представників традиційних конфесій міста з проханням провести в цей день поминальні богослужіння за розстріляними націоналістами.
  3. Господарському відділу виконавчого комітету міської ради (М. Нагірний) забезпечити вінки, кошики та квіти і організувати їх доставку до місць покладань.
  4. Консультанту з питань ЗМІ відділу патронатної служби виконавчого комітету міської ради А. Олексину проінформувати через засоби масової інформації міста про проведення даного заходу та провести широке його анонсування.
  5. Фінансовому управлінню міськвиконкому (В. Сусаніна) виділити з видатків, пов'язаних із відзначенням державних свят та визначних і пам'ятних дат, кошти на проведення заходу, згідно з поданими рахунками.
  6. Контроль за виконанням розпорядження покласти на секретаря міської ради В. Бойчука.



Міський голова                                                                                        Віктор Анушкевичус



2011-2024 © Всі права застережено.