Рішення виконавчого комітету  "Про проведення гастрономічного фестивалю "Станіславська..."  № 786 від 04.07.2019р. 
Документ №786 від 04.07.2019р. Чинний
        

 
Проєкти документа

Проєктів немає

 
Пов'язані документи

Рішення виконавчого комітету  Про затвердження Положення про дрібнороздрібну торгівлю, надання послуг у сфері розваг та проведення ярмарок на території м. Івано-Франківська
Рішення виконавчого комітету  №529 від 04.08.2016р. Втратив чинність

 
Історія документа

Історії немає

 
Публікації документа

08.07.2019



УКРАЇНА
 
ІВАНО-ФРАНКІВСЬКА МІСЬКА РАДА
ІВАНО-ФРАНКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ
 
РІШЕННЯ
 
від 04.07.2019р.  № 786
м.Івано-Франківськ
 


Про проведення гастрономічного фестивалю «Станіславська Хвиля»


       Керуючись Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», рішенням виконавчого комітету Івано-Франківської міської ради від 04.08.2016 року № 529 «Про затвердження Положення про дрібнороздрібну торгівлю, надання послуг у сфері розваг та проведення ярмарок на території м. Івано-Франківська», на підставі листа ГО «Об’єднання воїнів та волонтерів «Галицькі леви» від 12 червня 2019 року №12 та звернення суб’єкта господарської діяльності Дорожівського Юрія Дмитровича поданого через Центр надання адміністративних послуг від 19.06.2019 року № 374797, враховуючи рекомендації комісії з організації сезонної торгівлі, виконавчий комітет міської ради


вирішив :


1. Погодити ГО «Об’єднання воїнів та волонтерів «Галицькі леви» та суб’єкту господарської діяльності Дорожівському Юрію Дмитровичу проведення гастрономічного фестивалю «Станіславська Хвиля» 05 липня 2019 року з 17.00 год. до 23.00 год., 06 липня 2019 року з 12.00 год. до 23.00 год., 07 липня 2019 року з 12.00 год. до 23.00 год. в районі озера в мікрорайоні Пасічна (Німецького).


2. З метою проведення на належному рівні гастрономічного фестивалю «Станіславська Хвиля» затвердити перелік зобов’язань, які беруть на себе організатори фестивалю: ГО «Об’єднання воїнів та волонтерів «Галицькі леви» (голова організації Дорожівський Роман Дмитрович) та суб’єкт господарської діяльності Дорожівський Юрій Дмитрович згідно додатку.


3.Враховуючи рекомендації комісії з організації сезонної торгівлі, погодити суб’єкту господарської діяльності Дорожівському Юрію Дмитровичу розміщення 15 об’єктів дрібнороздрібної торгівлі (наметів) та 5 об’єктів  надання послуг у сфері розваг (пересувних атракціонів) 05-07 липня 2019 року (3 дні) в районі озера в мікрорайоні Пасічна (Німецького), після оплати згідно з п. 7.2 Положення про дрібнороздрібну торгівлю, надання послуг у сфері розваг та проведення ярмарок на території м. Івано-Франківська в сумі 6000,00 грн.


4. Департаменту житлової, комунальної політики та благоустрою міської ради (М.Смушак) забезпечити встановлення в місцях проведення заходів фестивалю:

- біотуалетів у кількості 10 штук;

- турнікетів у кількості 40 штук.


5. Управлінню охорони здоров’я міської ради (М. Бойко) забезпечити чергування медичних працівників у місцях проведення масових заходів фестивалю.


6. Управлінню з питань надзвичайних ситуацій, мобілізаційно-оборонної роботи та діяльності правоохоронних органів Івано-Франківської міської ради (М.Ковбас), Комунальній установі «Івано-Франківська міська аварійно-рятувальна служба» (О.Бевський), Івано-Франківському міському відділу Управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій в Івано-Франківській області (В.Мацалак) вжити заходів для гарантування безпеки учасників святкових заходів фестивалю.


7. Івано-Франківському відділу поліції ГУНП в Івано-Франківській області (І.Кавінський), Управлінню патрульної поліції в Івано-Франківській області (О.Костенко), Комунальному підприємству «Муніципальна варта» (А.Прусак) забезпечити обмеження руху транспорту з 05.07.2019р. по 07.07.2019р. (в’їзд на озеро зі сторони вул. Пасічної та зі сторони с.Загвіздя) та забезпечити охорону громадського порядку і патрулювання під час проведення заходів фестивалю.


8. Управлінню з питань надзвичайних ситуацій, мобілізаційно-оборонної роботи та діяльності правоохоронних органів Івано-Франківської міської ради (М.Ковбас) звернутися до керівництва військової частини 1241 Західного ОТО Національної гвардії України щодо надання допомоги в забезпечені охорони громадського порядку і патрулювання під час проведення заходів фестивалю.


9. Персональну відповідальність за проведення на належному рівні фестивалю, а також забезпечення дотримання громадського порядку, безпеки учасників святкових заходів покласти на організаторів фестивалю: ГО «Об’єднання воїнів та волонтерів «Галицькі леви» (голова організації Дорожівський Роман Дмитрович) та суб’єкта господарської діяльності Дорожівського Юрія Дмитровича.


10. Контроль за виконанням даного рішення покласти на заступника міського голови Руслана Гайду.




Міський голова                                                                                Руслан Марцінків



Додатки:



2011-2024 © Всі права застережено.